Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Αποχαιρέτησε με ήττα ο Παναθηναϊκός

Γιουρόπα Λιγκ: Αποχαιρέτησε με ήττα ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/8/2017 23:40
Ο Παναθηναϊκός γνώρισε νέα ήττα από την Μπιλμπάο, αυτή τη φορά με 1-0 στο «Σαν Μαμές» και με συνολικό σκορ 4-2 αποκλείστηκε από τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Δοκάρι με Τσάβες (41’) είχαν οι «πράσινοι».

Ευρώπη τέλος για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 1-0 από την Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» και αποχαιρέτησαν τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μένοντας εκτός ομίλων Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη αναζητούσε ένα θαύμα στην Ισπανία μετά από εκείνο το εφιαλτικό εξάλεπτο στην Λεωφόρο, που επέτρεψε στους Βάσκους να «καθαρίσουν» την πρόκριση από το πρώτο ματς. Το γκολ του Μουνιαΐν στο «Σαν Μαμές» έριξε τη χαριστική βολή στους «πράσινους», που μετά και το δοκάρι του Τσάβες (41’) έδειξαν να συμβιβάζονται με τον αποκλεισμό.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι ο Μαρίνος Ουζουνίδης κάλεσε τους παίκτες του να παίξουν ελεύθερα, χωρίς φόβο και να ψάξουν ένα γκολ που θα τους έβαζε στο κόλπο της πρόκρισης. Στην πράξη, αυτό δεν έγινε ποτέ, τουλάχιστον στο πρώτο μισάωρο, όπου οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν χωρίς καθαρό μυαλό και δεν μπορούσαν σε κανένα σημείο να κρατήσουν μπάλα.

Στο 15’ ο Αντούριθ σημάδεψε το δοκάρι από θέση οφσάιντ, όμως στο 23’ ο Ισπανός έβγαλε πανέμορφη πάσα στον Σουσαέτα, αυτός τη γύρισε προς τον Μουνιαΐν που από κοντά με προβολή άνοιξε το σκορ για την Αθλέτικ.

Ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε να δεχτεί γκολ για να βγάλει ενέργεια στο παιχνίδι του. Οι «πράσινοι» ανέβασαν τις γραμμές τους και είχαν δύο καλά σουτ προς την εστία με τον Καμπέσας (29’, 32’), προτού ο Τσάβες σημαδέψει το δοκάρι με διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής. Μάλιστα ο Καμπέσας πήρε το ριμπάουντ όμως το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή πέρασε ψηλά άουτ. Στο 42’ το σουτ του Λουτσιάνο έφυγε δίπλα απ’ το δεξί δοκάρι του Ερερίν, στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου.

Το παιχνίδι «έσβησε» στο δεύτερο μέρος, με την Μπιλμπάο να αναλαμβάνει τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης. Οι Βάσκοι είχαν καλή στιγμή στο 47’ με σουτ του Αντούριθ, το οποίο κόντραρε σε σώματα, ενώ στο 71’ ο Ισπανός αστόχησε απέναντι από τον Βλαχοδήμο, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από την εστία.

Ο ρυθμός έπεσε ακόμα περισσότερο στα επόμενα λεπτά, ώσπου στο φινάλε ο Παναθηναϊκός είχε δύο καλές στιγμές για το γκολ της ισοφάρισης. Στο 87’ ο Άλτμαν έβγαλε τον Λουτσιάνο σε καλή θέση, όμως το σουτ του Βραζιλιάνου πέρασε ψηλά άου. Τέσσερα λεπτά μετά (90+1’) ο Μολίνς έγινε κάτοχος της μπάλας στα αριστερά και έκανε το σουτ αλλά ο Ερερίν μπλόκαρε τη μπάλα, κρατώντας το 1-0 ως το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.