Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τρελάθηκε από την ζέστη στα Εμιράτα ο Μπεργκ: «Δεν ήξερες που πατάς»

Τρελάθηκε από την ζέστη στα Εμιράτα ο Μπεργκ: «Δεν ήξερες που πατάς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/8/2017 02:43
Ο Μάρκους Μπεργκ δεν κατάφερε να σκοράρει στο ντεμπούτο του με τον Αλ Αΐν, η οποία έμεινε στο 0-0 με την Αλ Χιλάλ για τους «8» του ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ. «Τρελαμένος» με τη ζέστη ο Σουηδός φορ.

«Άσφαιρος» ήταν στο επίσημο ντεμπούτο του ο Μάρκους Μπέργκ. Ο Σουηδός επιθετικός ξεκίνησε βασικός στο εντός έδρας ματς της Αλ Αΐν με την Αλ Χιλάλ, ωστόσο δεν κατάφερε να ξεχωρίζει και το τελικό 0-0 αφήνει τα πάντα ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς για τα προημιτελικά του ασιατικού Τσάμπινς Λιγκ.

Ο πρώην φορ του Παναθηναϊκού, με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, τόνισε πως υπέφερε από τη ζέστη, με το θερμόμετρο να φτάνει μέχρι και τους 41 βαθμούς. Αναλυτικά όσα είπε:

«Το χειρότερο είναι να επανέλθεις μετά από κάποιο σπριντ. Τότε δεν ξέρεις που πατάς. Βλέπεις μαύρο... Κατά τη διάρκεια του αγώνα θες να έχεις και ένα μπουκάλι νερό μαζί σου γιατί ξεραίνεται το στόμα σου. Ας ελπίσουμε πως το σώμα μου θα συνηθίσει όλο και περισσότερο. Έχω ξαναπαίξει σε ζέστη, αλλά τουλάχιστον ο άνεμος σε δρόσιζε, εδώ είναι πιο θερμός».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Μπέργκ, Ζόραν Μάμιτς, ανέφερε: «Γνωρίζω τον Μπέργκ, θα είναι πολύ χρήσιμος για εμάς. Είναι διεθνείς επιθετικός και έχει σκοράρει τέσσερα γκολ στα φιλικά παιχνίδια, τα οποία δώσαμε στην Ευρώπη, σε νορμάλ καιρικές συνθήκες».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.