Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κεκ: «Οι Έλληνες έχουν το άγχος»

Κεκ: «Οι Έλληνες έχουν το άγχος»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/8/2017 00:32
Ο Ματίας Κεκ έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού, ωστόσο θέλησε να ρίξει όλο το άγχος στους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας ότι η Ριέκα δεν κοιτάει το οικονομικό μπόνους, έχει ήδη πετύχει τον στόχο της στην Ευρώπη και θα μπει στο ματς για ότι καλύτερο της βγει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Ριέκα ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στην Κροατία για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Νομίζω πως όλοι γνωρίζουμε την δύναμη του αντιπάλου μας, αλλά εμείς έχουμε ήδη πετύχει τον στόχο μας στην Ευρώπη. Από την δική μας πλευρά πρέπει να μειώσουμε τα λάθη, να προσέξουμε στο transition, το πως θα κυκλοφορήσουμε την μπάλα και γενικά να τα κάνουμε όλα καλύτερα από το όπως τα κάναμε στον Πειραιά. Είναι ένα ανοιχτό ματς και οι Ελληνες έχουν το άγχος.

Πήγαμε στον Πειραιά για να σκοράρουμε ένα γκολ και το κάναμε. Και ξέρουμε πως τα δικά μας λάθη τους έδωσαν τις ευκαιρίες τους. Θα χρησιμοποιήσουμε την θετική ενέργεια που έχουμε για να τα πάμε καλύτερα στην ρεβάνς
».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης, ανέφερε: «Είμαστε ρεαλιστές. Ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι. Ατομικά και ως ομάδα. Ομως έχουμε ελπίδες και μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Ο Κεκ αναφέρθηκε και στο μπόνους των χρημάτων για να προσθέσει «Τα λεφτά όσα κι αν είναι δεν είναι προτεραιότητα για εμάς. Για εμάς προτεραιότητα είναι να πετύχουμε. Τα λεφτά είναι τεράστια πρόκληση αλλά το ποδόσφαιρο είναι μεγαλύτερο κίνητρο για εμάς»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.