Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πήρε βαθμό στο Περιστέρι ο Απόλλωνας

Σούπερ Λιγκ: Πήρε βαθμό στο Περιστέρι ο Απόλλωνας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/8/2017 23:31
Με απευθείας φάουλ του Ελμπάζ στο 86’, ο Απόλλωνας Σμύρνης ισοφάρισε σε 1-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και πήρε σπουδαίο βαθμό στην επιστροφή του στην Σούπερ Λιγκ. Προηγήθηκαν με Κιβρακίδη (47’) οι Περιστεριώτες.

Δεν είχε νικητή το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Περιστέρι, το οποίο έριξε την αυλαία της 1ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι Περιστεριώτες σπατάλησαν μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και τελικά προηγήθηκαν στο 47’ με τον Κιβρακίδη, ωστόσο στη συνέχεια οι νεοφώτιστοι ανέβασαν την απόδοση τους και βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης (1-1) στο 86’ με απευθείας φάουλ του Ελμπάζ, δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο ματς.

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στον Ατρόμητο, ο οποίος σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Στο 8' η κεφαλιά του Ντάουντα έφυγε λίγο έξω, όπως και το σουτ του Ντιγκινί στο 15'. Έξι λεπτά αργότερα (21’) ο Τσόβιτς έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Μανούσου, ενώ στο 34’ το δυνατό σουτ του Κιβρακίδη σταμάτησε στο δοκάρι. Μάλιστα, στη συνέχεια της φάσης, ο Νταουντά, δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά, με το 0-0 να μένει ως το ημίχρονο.

Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος ο Ατρόμητος, το πέτυχε στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Κιβρακίδη. Ο Μανούσος με σέντρα βρήκε τον Βασιλακάκη, ο Κοντοές έβαλε την κόντρα και η μπάλα έφτασε στον Κιβρακίδη, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ «έγραψε» τα 1-0.

Το γκολ ανάγκασε τον Απόλλωνα να βγει από το «καβούκι» του, ψάχνοντας την ισοφάριση. Στο 58’ απείλησε για πρώτη φορά με άστοχο σουτ του Καστιγιέχος, ενώ στο 69’ το σουτ του Ντάσιου δεν ανησύχησε τον Μίρκοβιτς.

Μετά το 70’ οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους, «αγγίζοντας» δύο φορές την ισοφάριση. Στο 74’ ο Μάατσεν επιχείρησε διαγώνιο σουτ, αναγκάζοντας τον Μίρκοβιτς να διώξει σε κόρνερ, ενώ στο 79’ η κεφαλιά του Καστιγιέχος πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 85’ ο Άκης Μάντζιος πέρασε στο ματς τον Ελμπάζ και ο Ισραηλινός, στο ντεμπούτο το, βρήκε δίχτυα στην πρώτη του επαφή. Ο 25χρονοςανέλαβε εκτέλεση φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 86ο λεπτό. Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων, το σκορ δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό στην πρεμιέρα τους στην Σούπερ Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.