Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε και πήρε τη φανέλα με το «9» ο Τσάβες

Υπέγραψε και πήρε τη φανέλα με το «9» ο Τσάβες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/8/2017 18:42
Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Αντρέ Τσάβες, με τον Αργεντινό επιθετικό να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Το νούμερο «9» του Μάρκους Μπεργκ πήρε ο «Κομαντάντε».

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Αντρέ Τσάβες στον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός επιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα του αποφέρει 600-700 χιλ. ευρώ ετησίως, και ανακοινώθηκε από τον σύλλογο. Μάλιστα, ο 26χρονος διάλεξε τη φανέλα με το νούμερο «9» που ανήκε μέχρι πρότινος στον Μάρκους Μπεργκ!

Οι «πράσινοι» τα έχουν βρει με την Μπόκα Τζούνιορς έναντι 1,3 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη και άλλο 1,3 εκατ. ευρώ στα επόμενα τρία χρόνια προκειμένου να αποκτήσουν το 100%.

Να σημειωθεί ότι ο Τσάβες δηλώθηκε εγκαίρως στην λίστα της UEFA και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια με την Μπιλμπάο για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ανακοίνωση:


Υπέγραψε και πήρε τη φανέλα με το «9» ο Τσάβες
"Η έβδομη μετεγγραφή του Παναθηναϊκού στην τρέχουσα σεζόν

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Αντρές Τσάβες από τη Μπόκα Τζούνιορς. Ο Αργεντινός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με το Τριφύλλι.

Ο Αντρές Ελισέο Τσάβες γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου 1991 στην πόλη Σάλτο της Αργεντινής. Στην τοπική ομώνυμη ομάδα έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του. Στα 15 του τον ενέταξε στο δυναμικό της η Μπάνφιλντ και πριν καν συμπληρώσει τα 20 χρόνια του είχε προλάβει να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα. Συνολικά κατέγραψε 92 συμμετοχές και 34 γκολ. Το 2014 έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, παίρνοντας μετεγγραφή για την αγαπημένη του ομάδα, τη Μπόκα Τζούνιορς.

Εκεί κατάφερε να γίνει ένας από τους αγαπημένους της εξέδρας, με το προσωνύμιο «El Comandante». Στη Μπόκα έμεινε 2,5 χρόνια με 37 συμμετοχές και 8 γκολ, προτού το καλοκαίρι του 2016 δοθεί δανεικός στη Σάο Πάουλο της Βραζιλίας. Αυτός ήταν και ο τελευταίος σταθμός προτού συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Αντρές καλώς ήρθες στον Παναθηναϊκό!"




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.