Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι δηλώσεις των παικτών του Ολυμπιακού για τη νίκη

Οι δηλώσεις των παικτών του Ολυμπιακού για τη νίκη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/8/2017 00:57
Χαρούμενοι για τη νίκη αλλά και συγκρατημένοι ενόψει της ρεβάνς στην Κροατία εμφανίστηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, μετά το φινάλε του πρώτου αγώνα με την Ριέκα για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. «Όμορφο συναίσθημα να σκοράρεις στο Καραϊσκάκη», δήλωσε ο Οφόε, «αυτή τη στιγμή ανήκω στον Ολυμπιακό», τόνισε ο Ρέτσος.

Διαβάστε τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στην Cosmote TV αμέσως μετά την εντός έδρας νίκη των «ερυθρόλευκων» απέναντι στην Ριέκα (2-1).

Καπίνο: «Δεν νομίζω ότι η Ριέκα έπαιξε κάποιο σπουδαίο ποδόσφαιρο. Εμείς ήμασταν πολύ καλοί. Οι αντίπαλοι προηγήθηκαν με μια φάση ουσιαστικά, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και τελικά πήραμε το αποτέλεσmα που αξίζαμε, αν και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Προς το παρόν σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε με τη Λάρισα το Σάββατο και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε την Τρίτη στη ρεβάνς».

Οφόε: «Πολύ όμορφο συναίσθημα να σκοράρεις σε αυτό το γήπεδο. Ήταν ένα σημαντικό γκολ για μας και μπορώ να το απολαύσω μετά τη νίκη μας. Η Ριέκα είναι δύσκολος αντίπαλος, το ξέραμε, αλλά παίξαμε πολύ καλά, κάναμε πολλές ευκαιρίες και βλέπουμε ότι έχουμε αρχίσει να γινόμαστε πραγματική ομάδα. Ξέρουμε πλέον τι να περιμένουμε στη ρεβάνς και, αν πάμε με την ίδια συγκέντρωση και προσπάθεια, τότε μπορούμε να περιμένουμε καλά πράγματα. Το σημαντικό είναι να πιστεύουμε στον εαυτό μας και την πρόκριση».

Φορτούνης: «Σίγουρα έτσι όπως ήρθε αποτέλεσμα είναι μια σημαντική νίκη. Γυρίσαμε το παιχνίδι με ένα γκολ στις καθυστερήσεις. Ήμασταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Ξέρουμε όμως ότι εκεί μέσα θα είναι δύσκολο παιχνίδι, έχουμε το προβάδισμα και θέλουμε να το διατηρήσουμε».Μπεν: «Θέλαμε να νικήσουμε, ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Παίζαμε μπροστά στον κόσμο μας και το θέλαμε πολύ. Νιώθω άτυχος που δεν κατάφερα να σκοράρω, , αλλά χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα να νικήσει. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας. Πάμε στη Ριέκα να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση. Ήταν σημαντικό για εμάς να παίξουμε καλά σήμερα και είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ήμασταν άτυχοι που δεν βάλαμε περισσότερα γκολ. Να πάμε εκεί, να πάρουμε τη νίκη και να προκριθούμε».

Ρέτσος: «Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για την ομάδα καταφέραμε τη νίκη στο τελευταίο λεπτό, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Μας ενδιαφέρει μόνο η νίκη, την οποία αξίζαμε. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, οι αντίπαλοι με ελάχιστες προηγήθηκαν. Τα καταφέραμε όμως, ήταν σημαντική και η κόκκινη κάρτα που πήραμε, μας βοήθησε. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με την ΑΕΛ και την Τρίτη να κάνουμε το βήμα για να περάσουμε εκεί που πραγματικά ανήκει ο Ολυμπιακός. Πιστεύαμε πάρα πολύ στην πρόκριση και εγώ και ο σύλλογος και όλοι οι συμπαίκτες μου. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα πάμε εκεί μέσα, θα τα δώσουμε όλα και πιστεύουμε στην πρόκριση. Δεν με επηρεάζουν καθόλου τα μεταγραφικά σενάρια, αυτό που θέλω να πω είναι αυτή τη στιγμή ανήκω στον Ολυμπιακό, Κοιτάζω να παίζω ποδόσφαιρο και δεν θέλω να ξανασχοληθώ με αυτό το θέμα μέχρι να υπάρξει κάτι επίσημο. Ανήκω στον Ολυμπιακό, θέλω να παίζω και κοιτάζω την πρόκριση και τίποτα άλλο».

Κούτρης: «Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, θέλαμε να πιέσουμε τον αντίπαλο να καταλάβει ότι δεν έχει καμία τύχη. Κάναμε το καλύτερο παιχνίδι που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Ο αντίπαλος κατάφερε με την πρώτη να σκοράρει, εμείς κάναμε 7-8 ευκαιρίες, αλλά δόξα τον Θεό τα καταφέραμε. Στο δεύτερο μπήκαμε αποφασισμένοι να γυρίσουμε το παιχνίδι και τελικά τα καταφέραμε στο τελευταίο λεπτό. Το 2-1 μας δίνει μικρό πλεονέκτημα, θα πάμε εκεί με στόχο τη νίκη να τελειώσουμε την δουλειά και να επιστρέψει ο Ολυμπιακός εκεί που ανήκει».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.