Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χιμένεθ: «Για μένα φαβορί είναι η ΑΕΚ»

Χιμένεθ: «Για μένα φαβορί είναι η ΑΕΚ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/8/2017 01:31
Ο Μανόλο Χιμένεθ χαρακτήρισε την ΑΕΚ φαβορί ενόψει των αναμετρήσεων με την Μπριτζ και τόνισε ότι στόχος του στο Βέλγιο είναι νίκη με «καθαρό» σκορ. «Δουλέψαμε πολύ στα στημένα» ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ ενόψει του πρώτου αγώνα με την Μπριζ για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Για τον στόχο του: «Ειλικρινά θα ήθελα να πω ότι ο στόχος μας είναι η νίκη χωρίς να δεχτούμε γκολ αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είμαστε πλέον εκτός Champions League, επειδή δεχθήκαμε γκολ από στημένες φάσεις. Δουλέψουμε πολύ πάνω σε αυτό ώστε να μην γίνει με την Μπριζ. Ελπίζουμε να οφειλόταν στην έλλειψη ρυθμού που είχαμε και να μην επαναληφθεί. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι για να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο, θα πρέπει να είμαστε γενναίοι και να μην κάνουμε λάθη».

Για το αν έχει αποφασίσει για την 11άδα: Η αλήθεια είναι ότι έχω αποφασίσει για τους έντεκα. Στη διάρκεια του φιλικού με Πλατανια, δοκίμασα να παίξω με τέσσερις στην άμυνα για να βγάλω τα συμπεράσματα μου».

Για το ποιον θεωρεί φαβορί: «Για μένα φαβορί είναι η ΑΕΚ. Γιατί είναι η ομάδα μου. Σέβομαι την Μπριζ είναι δυνατή, αλλά είμαστε κι εμείς πολύ δυνατοί».

Για το ποιους παίκτες της Μπριζ φοβάται περισσότερο: «Η Μπριζ έχει ομάδα με πολύ ταλέντο, ταχύτητα και σε θέσεις – κλειδιά, παίκτες με εμπειρία».

Για το αν ανησυχεί που η ΑΕΚ έχει έξι χρόνια να πετύχει γκολ στην Ευρώπη: «Αυτά είναι στατιστικές. Δείχνει το πόσο πρέπει να μεγαλώσουμε έξω από την Ελλάδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να παίζουμε μόνο με καρδιά και ψυχή. Είναι δύσκολο να παίζεις στην Ευρώπη. Το καλύτερο είναι να σκεφτόμαστε ότι θα σκοράρουμε ως αποτέλεσμα ομαδική προσπάθειας. Δεν έχει σημασία ποιος θα το βάλει αλλά να μπει».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.