Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζήτησε μεταγραφή ο Κουτίνιο

Ζήτησε μεταγραφή ο Κουτίνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/8/2017 15:59
Παρότι η Λίβερπουλ διέψευσε αρχικά ότι δέχτηκε αίτημα μεταγραφής από τον Φιλίπε Κουτίνιο, σύσσωμος ο αγγλικός Τύπος επιβεβαιώνει ότι ο Βραζιλιάνος ζήτησε να αποχωρήσει από τους «κόκκινους».

Τελικά υπάρχει όντως θέμα! Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Λίβερπουλ ότι δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον Φιλίπε Κουτίνιο, το «Sky Sports» έβγαλε είδηση αναφέροντας ότι ο Βραζιλιάνος κατέθεσε αίτημα μεταγραφής.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ διαψεύστηκε άμεσα από τους «κόκκινους», ωστόσο, λίγη ώρα μετά, ο έγκυρος δημοσιογράφος για τα θέματα της Λίβερπουλ, Τζέιμς Πιρς, επιβεβαίωσε ότι όντως ο 25χρονος ζήτησε να αποχωρήσει για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.

Το ρεπορτάζ επιβεβαιώνουν όλα τα αγγλικά Μέσα, όπως το «BBC», ο Guardian, η «Mirror» κτλ και μένει να φανεί εάν τελικά η Λίβερπουλ κάνει πίσω και παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή στους Καταλανούς. Πάντως, όπως αναφέρει η «Liverpool Echo», η ομάδα του Μερσεσάϊντ απέρριψε το αίτημα μεταγραφής, τονίζοντας πως ο Βραζιλιάνος δεν τίθεται προς πώληση.

Να σημειωθεί ότι ο Κουτίνιο δεν συμμετέχει στις προπονήσεις των «κόκκινων» με πρόβλημα στην πλάτη και ο Γιούργκεν Κλοπ επιβεβαίωσε ότι τέθηκε εκτός αποστολής για το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Γουότφορντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.