Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ομοσπονδία Ιράν στους παίκτες του Πανιωνίου: «Ελάτε ν' απολογηθείτε»!

Ομοσπονδία Ιράν στους παίκτες του Πανιωνίου: «Ελάτε ν' απολογηθείτε»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/8/2017 00:47
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Ιράν εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καλεί σε απολογία τους δύο Ιρανούς παίκτες του Πανιωνίου που αγωνίστηκαν στη ρεβάνς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ούτε 24 ώρες μετά τη συμμετοχή των Μασούντ και Χατζισαφί στη ρεβάνς του Πανιωνίου με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Νέα Σμύρνη, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Ιράν κάλεσε σε απολογία τους δύο ποδοσφαιριστές των «κυανέρυθρων».

Μάλιστα, η Ομοσπονδία συνεχάρη αρχικά τους δύο Ιρανούς ποδοσφαιριστές για το λόγο ότι δεν ταξίδεψαν στο Ισραήλ (δείτε εδώ αναλυτικά γιατί), ωστόσο στη συνέχεια τονίζει πως πρέπει να ταξιδέψουν στο Ιράν για να απολογηθούν.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Υπουργείο Εξωτερικών αποφάσισε να πάρει το μέρος των δύο ποδοσφαιριστών για την συμμετοχή τους στην αναμέτρηση. «Μπράβο στους Μασούντ και Χατζισαφί που έσπασαν το ταμπού κατά των Ισραηλινών αθλητών», έγραψε χαρακτηριστικά ο επίσημος λογαριασμό του Υπουργείου στο twitter!

Η ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Ισραήλ:


«Συγχαρητήρια στους δύο ποδοσφαιριστές που παρά την μεγάλη πίεση που δέχθηκαν από τον ελληνικό σύλλογο δεν ταξίδεψαν στην κατεχόμενη Παλαιστίνη. Ομως η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ιράν θα εξετάσει τα πάντα γύρω από την συμμετοχή των δύο στο χθεσινό παιχνίδι και θα προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες. Οι Μασούντ και Χατζισαφί θα απολογηθούν ενώπιον των ανθρώπων της ομοσπονδίας. Δίχως αμφιβολία, περήφανοι Ιρανοί αθλητές πάντα έδειχναν πως δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον να αγωνιστούν κόντρα σε αθλητές από το Ισραήλ ακόμα και σε Ολυμπιακούς Αγώνες και δεν πρόκειται ν' αγωνιστούν», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.