Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Η Μονακό έκανε του… κεφαλιού της στην πρεμιέρα

Σαμπιονά: Η Μονακό έκανε του… κεφαλιού της στην πρεμιέρα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/8/2017 00:20
Η Μονακό βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ απέναντι στην Τουλούζ, ωστόσο με τρία γκολ-κεφαλιές, έκανε την ανατροπή (3-2) στο «Λουί Ντε» και ξεκίνησε με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Αποχώρησε τραυματίας ο Εμπαπέ.

Οκτώ χρόνια είχε η Μονακό να νικήσει στην πρεμιέρα του Σαμπιονά στην έδρα της και το έκανε και πάλι σε βάρος της ίδιας ομάδας. Οι Μονεγάσκοι τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην Τουλούζ, ωστόσο πήραν τη νίκη με 3-2 και ξεκίνησαν νικηφόρα την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου τους.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 6ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μασάς ξεχάστηκε στην περιοχή και με δυνατό βολέ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η Μονακό πίεσε ασφυχτικά για να φέρει το σκορ στα ίσια και τα κατάφερε στο 28’ με κεφαλιά του Τζέμερσον μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μουτίνιο.

Η Τουλούζ δεν πτοήθηκε και στο 53’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με σουτ του Ντελό έξω από την περιοχή. Και πάλι όμως η Μονακό είχε τη λύση. Στο 58’ ο Φαλκάο ισοφάρισε σε 2-2 με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, ενώ στο 70’ ο Γκλίκ βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μουτίνιο, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Να σημειωθεί πως λίγα λεπτά μετά το 3ο γκολ, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και μένει να φανεί εάν το πρόβλημα που αποκόμισε είναι σοβαρό.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.