Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Έκανε το καθήκον του ο ΠΑΟΚ

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Έκανε το καθήκον του ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/8/2017 23:04
Με δύο γκολάρες στο πρώτο μέρος (24’ Μακ, 45+1’ Τσίμιροτ), ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 την Ολίμπικ Ντόνετσκ στην Τούμπα και «σφράγισε» την πρόκριση στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ένα βήμα πριν την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά έκανε το καθήκον του απέναντι στην πρωτάρα Ολίμπικ Ντόνετσκ, αφού μετά το 1-1 του Κιέβου, πήρε τη νίκη με 2-0 στην Τούμπα και θα μπει στους ισχυρούς στην κλήρωση της Παρασκευής (4/8)!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο μέρος και το γκολ δεν άργησε να έρθει. Στο 17’ ο Πρίγιοβιτς δεν βγήκε νικητής σε τετ-α-τετ με τον Μαχαράτζε, όμως στο 24’ ο Μακ έφυγε στην κόντρα, πάτησε περιοχή και με όμορφο σουτ, δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Ουκρανό πορτιέρο, «γράφοντας» το 1-0.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν τον έλεγχο και στο 45’ σπατάλησαν μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο γκολ, με τον Μαχαράτζε να νικά ξανά σε τετ-α-τετ τον Πρίγιοβιτς. Ωστόσο δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, ο Τσίμιροτ» «έγραψε» το 2-0 με τρομερό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, αναγκάζοντας την Ολίμπικ να ψάξει δύο γκολ στο δεύτερο μέρος.

Στην επανάληψη, οι Ουκρανοί επιχείρησαν να βγουν μπροστά, ψάχνοντας το γκολ που θα τους έβαζε στο κόλπο της πρόκρισης. Ωστόσο στην προσπάθεια τους άφησαν τεράστια κενά στην άμυνα, δίνοντας την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να βγάζει ευκαιρίες. Στο 53’ ο αμαρκάριστος Μπίσεσβαρ αστόχησε από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 56΄ ο Κάμπος προσπάθησε ανεπιτυχώς να «κρεμάσει» τον Ουκρανό πορτιέρο.

Η Ολίμπικ, με εξαίρεση δύο καλά σουτ των Μόχα (88’) και Νιεμτσανίνοβ (90+3’), δεν απείλησαν με αξιώσεις τον ΠΑΟΚ, ο οποίος στο 85’ είχε νέο χαμένο τετ-α-τετ με τον Πρίγιοβιτς. Το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα δώσει το «παρών» στην αυριανή (4/8) κλήρωση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.