Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Μπέιν από τον ΑΠΟΕΛ, αναλαμβάνει ο Δώνης

Τέλος ο Μπέιν από τον ΑΠΟΕΛ, αναλαμβάνει ο Δώνης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/7/2017 16:51
Παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ αποτελεί ο Μάριο Μπέιν, ο οποίος πλήρωσε το «μάρμαρο» για την ήττα των Κύπριων στο πρώτο ματς με την Βιτορούλ. Προχωρημένες επαφές με Δώνη.

Αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ, καθώς ο Μάριο Μπέιν αποτελεί παρελθόν μετά την ήττα των «γαλαζοκίτρινων» στο πρώτο ματς με την Βιτορούλ στην Ρουμανία για τον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Γιώργος Δώνης. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να αναλάβει ξανά τον πάγκο των Κύπριων μετά την πρώτη του θητεία τη διετία 2013-15.

Μπέιν: «Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να μάθει το επίπεδο του…»

Την ίδια ώρα, ο πρώην –πλέον- τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, μιλώντας σε ολλανδικά Μέσα, δήλωσε έκπληκτος για την απόφαση της διοίκησης να του δείξει την πόρτα της εξόδου μετά από δύο μήνες στον πάγκο του συλλόγου:

«Μου είπε ο πρόεδρος ότι δεν γίνεται να χάσαμε στη Ρουμανία. Επίσης μου ανέφερε ότι οι οπαδοί δεν είναι ικανοποιημένοι και πρέπει να δράσει. Εγώ του είπα ότι είμαστε ένας σύλλογος από την Κύπρο και είναι λογικό να χάσουμε κάποιο αγώνα. Αλλά δεν είχε υπομονή έτσι αύριο επιστρέφω στην Ολλανδία», είπε.

Και συνέχισε: «Οι ποδοσφαιριστές έμειναν έκπληκτοι επίσης με την απόφαση του προέδρου. Πιστεύω ότι είμαι ο προπονητής νούμερο 14 σε τέσσερα χρόνια στην ομάδα που αποχωρεί. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να προκριθούμε, αλλά οι οπαδοί είναι εκνευρισμένοι. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος με αρκετές φιλοδοξίες, αλλά πρέπει να μάθουν το επίπεδο τους. Αν χάσεις με 1-0 από μία καλή ομάδα στο Champions League, δεν πρέπει να συγχύζεσαι».

Η ανακοίνωση:


«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της, με τον προπονητή Mario Been και το τεχνικό του επιτελείο.

Η διοίκηση πήρε αυτή την απόφαση κρίνοντας ότι οι εμφανίσεις της ομάδας δεν ήταν οι προσδοκώμενες παρά το ότι τα αποτελέσματα κρατούν τον ΑΠΟΕΛ εντός του ευρωπαϊκού του στόχου, ο οποίος είναι, η είσοδος σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε τον Mario Been για την συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα.»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.