Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Έχασε αλλά ελπίζει ο Πανιώνιος

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Έχασε αλλά ελπίζει ο Πανιώνιος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/7/2017 21:57
Ο Πανιώνιος ηττήθηκε με 1-0 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Νετάνια, ωστόσο οι Ισραηλινοί δεν έδειξαν ομάδα που μπορεί να... τρομάξουν τους «κυανέρυθρους» και τα πάντα είναι ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς στη Νέα Σμύρνη.

Δεν κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Νετάνια ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» ηττήθηκαν με 1-0 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ωστόσο το σκορ, σε συνδυασμό με την εικόνα του αγώνα, δεν είναι απαγορευτικό για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, που θα κυνηγήσει την ανατροπή στη ρεβάνς της Νέας Σμύρνης. Όλα αυτά βέβαια χωρίς να υπολογίζει στους Ιρανούς Μασούντ και Χατζισαφί.

Ο Πανιώνιος ήταν εξαιρετικά στημένος στο πρώτο μέρος, μην αφήνοντας κενούς χώρους στην Μακάμπι. Είναι χαρακτηριστικό πως οι Ισραηλινοί πάτησαν ελάχιστα στην περιοχή του Κότνικ και απείλησαν μόνο με δύο μακρινά σουτ, ένα του Μπατόκιο (22’) που πέρασε δίπλα από το δοκάρι και ένα Γεΐνι (43’), με τον πορτιέρο του Πανιωνίου να διώχνει σε κόρνερ.

Από την πλευρά τους οι «κυανέρυθροι» είχαν καλή στιγμή με άστοχη κεφαλιά του Γεσίλ (8’) ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης (46’) έφτασαν μια «ανάσα» από το 0-1. Η άμυνα της Μακάμπι πιάστηκε στον… ύπνο, ο Μασούρας πρόλαβε την έξοδο του Ράικοβιτς, όμως το πλασέ του ήταν άστοχο. Οι Ισραηλινοί γλίτωσαν το γκολ και δύο λεπτά αργότερα κατάφεραν να προηγηθούν με σουτ του Κιάρτανσον από το ύψος της περιοχής.

Το γκολ επηρέασε τον Πανιώνιο, ωστόσο η Μακάμπι δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί και να φτάσει σε ένα δεύτερο τέρμα. Τα σουτ των Μπατόκιο (53’) και Ατζίλι (68’) δεν προβλημάτισαν τον Κότνικ και μετά το 70’ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ξανά τα πατήματα τους. Μάλιστα στο 78’ «άγγιξαν» το 1-1, με το σουτ του Γεσίλ να σταματά στα σώματα, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Ράικοβιτς μπλόκαρε την προσπάθεια του Λάμπρου. Η πίεση του Πανιωνίου στα τελευταία λεπτά δεν απέδωσε καρπούς και το 1-0 υπέρ της Μακάμπι έμεινε ως το φινάλε.

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ράικοβιτς, Σπούνγκιν, Τίμπι, Μπεν Χαΐμ, Νταβιντζάντα, Γεΐνι (83' Περέτζ), Γκολάσα, Μπατόκιο, Σούνφελντ, Ατζίλι (74' Ιτζάκι), Κιάρτανσον (85' Ρικάν).

Πανιώνιος: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ταπόκο (83' Ντουρμισάι), Σαββίδης (72' Παπαγεωργίου), Λάμπρου, Μασούρας, Γεσίλ (90'+2' Γλύνος).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.