Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κατέκτησαν το «Γκολντ Καπ» οι ΗΠΑ (vid)

Κατέκτησαν το «Γκολντ Καπ» οι ΗΠΑ (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/7/2017 15:41
Οι ΗΠΑ κέρδισαν με 2-1 την Τζαμάικα στον τελικό του «Γκολντ Καπ» και στέφθηκαν πρωταθλητές Βορείου, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής για 6η φορά στην ιστορία τους.

Μετά από τέσσερα χρόνια, οι ΗΠΑ επέστρεψαν στην κορυφή της Ηπείρου τους. Η ομάδα του Μπρους Αρίνα επικράτησε με 2-1 της Τζαμάικα στον τελικό του «Γκολντ Καπ» και κατέκτησε το τρόπαιο για 6η φορά στην ιστορία της. Αντίθετα, αυτός ήταν ο δεύτερος σερί χαμένος τελικός για τους Τζαμαϊκανούς, που δεν έχουν καταφέρει να φέρουν στην πατρίδα τους τον τίτλο.

Οι ΗΠΑ πήραν το προβάδισμα στο φινάλε του πρώτου μέρους (45’) με μακρινή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Άλτιντορ. Η Τζαμάικα απάντησε στο ξεκίνημα της επανάληψης (50’) με τον Γουάτσον, ο οποίος σκόραρε από κοντά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Οι Τζαμαϊκανοί είχαν τεράστια ευκαιρία με τον Πάουελ (74’) για να ολοκληρώσουν την ανατροπή, ενώ στο 75’ ο Ντέμπσεϊ είχε δοκάρι με κεφαλιά για να «γράψει» το 2-1. Τελικά, δύο λεπτά πριν το φινάλε, οι ΗΠΑ κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χάρη σε δυνατό σουτ του Μόρις μέσα από την περιοχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αμερικανοί παρέμειναν χωρίς ήττα για 14ο παιχνίδι, ενώ ο Μπρους Αρίνα, ο οποίος διαδέχθηκε τον Νοέμβριο του 2016 τον Γιούργκεν Κλίνσμαν στο «τιμόνι» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, παραμένει ακόμη αήττητος.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.