Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκολάρα με τακουνάκι στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Μποκανί! (vid)

Γκολάρα με τακουνάκι στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Μποκανί! (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/7/2017 20:34
Ο Ντιεμερσί Μποκανί, του οποίου η μεταγραφή στον Ολυμπιακό «ναυάγησε» την τελευταία στιγμή, σκόραρε με τακουνάκι στο παιχνίδι της Ντιναμό Κιέβου με την Γιουνγκ Μπόις για τον 3o προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά τα γκολ στα φιλικά προετοιμασίας της Ντιναμό Κιέβου, ο Ντιεμερσί Μποκανί δεν άργησε να βρει δίχτυα και στα επίσημα. Ύστερα από το παιχνίδι με τη Σαχτάρ, ο Κογκολέζος σκόραρε με εντυπωσιακό τακουνάκι στην αναμέτρηση με την Γιούνγκ Μπόις για τον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μποκανί ήρθε το φετινό καλοκαίρι στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό ωστόσο η μεταγραφή «ναυάγησε» μετά την αποτυχία του παίκτη να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν στον Ολυμπιακό, αφού ο ποδοσφαιριστής με χθεσινές του δηλώσεις, τόνισε ότι οι διοικήσεις των Ολυμπιακού και Ντιναμό Κιέβου δεν τα βρήκαν στο οικονομικό:

«Δεν τα βρήκαν οι ομάδες, γι' αυτό δεν πήγα Ολυμπιακό. Δεν είχε καμία σχέση με τα ιατρικά μου. Είχα όντως ένα πρόβλημα αλλά δεν κόπηκα. Είχα περάσει ιατρικά στην Αγγλία, οπότε δεν γινόταν να κοπώ στα ιατρικά. Το βασικό πρόβλημα ήταν πως δεν συμφώνησαν οι δύο πρόεδροι για την παραχώρησή μου», σχολίασε Μποκανί.

Δείτε το γκολ του Κογκολέζου κόντρα στην Γιούνγκ Μπόις:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.