Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με ντέρμπι η πρεμιέρα της Σέριε Α

Με ντέρμπι η πρεμιέρα της Σέριε Α

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/7/2017 21:20
Το παιχνίδι της Ίντερ με την Φιορεντίνα είναι αυτό που ξεχωρίζει στην 1η αγωνιστική της Σέριε Α για την σεζόν 2017-18. Εντός με την Κάλιαρι ξεκινά την υπεράσπιση του τίτλου της η Γιουβέντους.

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (26/7) η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Σέριε Α. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 19-20 Αυγούστου και το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό της Ίντερ με την Φιορεντίνα, η οποία έχει τεχνικό τον πρώην «νερατζούρο», Στέφανο Πιόλι.

Η Γιουβέντους θα παίξει με την Κάλιαρι στο Τορίνο, η Ρόμα με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, ενώ η ανανεωμένη Μίλαν θα ξεκινήσει στην έδρα της Κροτόνε. Από την άλλη, με νεοφώτιστες ξεκινούν Νάπολι (Βερόνα εκτός) και Λάτσιο (Σπαλ εντός).

Την 2η αγωνιστική ξεχωρίζει το Ρόμα-Ίντερ, αφού ο Λουτσιάνο Σπαλέτι θα επιστρέψει ως αντίπαλος στο «Ολίμπικο». Αρκετά ενδιαφέρον η 8η αγωνιστική, καθώς θα διεξαχθεί το πρώτο «ντέρμπι ντέλλα Μαντονίνα» (Ίντερ-Μίλαν) και το «ντέρμπι του Ήλιου» ανάμεσα σε Ρόμα και Νάπολι.

Στις 29 Οκτωβρίου θα αναμετρηθούν Μίλαν και Γιουβέντους στο Μιλάνο, ενώ στις 19 Νοεμβρίου θα γίνει το πρώτο ντέρμπι της Ρώμης (Ρόμα-Λάτσιο) αλλά και το παιχνίδι της Νάπολι με τη Μίλαν.

Η πρώτη αγωνιστική:


Αταλάντα - Ρόμα
Μπολόνια - Τορίνο
Κροτόνε - Μίλαν
Ελλάς Βερόνα - Νάπολι
Ίντερ - Φιορεντίνα
Γιουβέντους - Κάλιαρι
Λάτσιο - Σπαλ
Σαμπτόρια - Μπενεβέντο
Σασουόλο - Τζένοα
Ουντινέζε - Κιέβο Βερόνα

Αναλυτικά εδώ το πρόγραμμα όλων των αγώνων


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.