Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βαριά ήττα για ΤΣΣΚΑ πριν την ΑΕΚ (video)

Βαριά ήττα για ΤΣΣΚΑ πριν την ΑΕΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/7/2017 00:44
Στο ντέρμπι της Μόσχας, η ΤΣΣΚΑ ηττήθηκε με 3-1 από την Λοκομοτίβ και εμφάνισε αρκετά προβλήματα στην άυνα ενόψει του πρώτου αγώνα με την ΑΕΚ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Λοκομοτίβ ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι της Μόσχας με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ. Η αντίπαλος της ΑΕΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ πραγματοποίησε προβληματική εμφάνιση στην άμυνα και γνώρισε εντός έδρας ήττα με 3-1, λίγο πριν ταξιδέψει στην Αθήνα για το παιχνίδι της Τρίτης (25/7).

Η ομάδα του κόκκινου στρατού μπήκε δυνατά στο ματς, ωστόσο στο 23’ η Λοκομοτίβ εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά προβλήματα των γηπεδούχων και πήρε προβάδισμα με κεφαλιά του αμαρκάριστου Φαρφάν. Η ΤΣΣΚΑ πίεσε για να φέρει το σκορ στα ίσια και τα κατάφερε λίγο πριν το ημίχρονο (42’) χάρη σε μακρινό σουτ του Βέρνμπλουμ, με τον γκολκίπερ της Λοκομοτίβ να είχε μεγάλη ευθύνη.

Ωστόσο, όπως και κόντρα στην Ανζί, οι «πρωτευουσιάνοι» παρουσίασαν αρκετές αδυναμίες ανασταλτικά και στο δεύτερο μέρος η Λοκομοτίβ πέτυχε δύο γκολ με τους Άρι (66’) και Ταρασόφ (74’) για το τελικό 3-1. Στα αξιοσημείωτα πως αυτή ήταν μόλις η δεύτερη εντός έδρας της ΤΣΣΚΑ στο πρωτάθλημα στα τελευταία 22 παιχνίδια.

Η ενδεκάδα της ΤΣΣΚΑ (5-3-2): Ακινκέεβ - Σενίκοφ (81' Μιλάνοβ), Α. Μπερεζούτσκι, Β. Μπερεζούτσκι, Βάσιν, Φερνάντες - Νάτχο (53' Τσαλόβ), Βέρνμπλουμ, Γκολοβίν – Τζαγκόεφ (68' Ολανάρε), Βιτίνιο


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.