Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στην Τσέλσι ο Μοράτα

Υπέγραψε στην Τσέλσι ο Μοράτα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/7/2017 23:58
Παίκτης της Τσέλσι είναι και επίσημα ο Άλβαρο Μοράτα, με τον Ισπανό επιθετικό να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μετακίνηση του Άλβαρο Μοράτα στην Τσέλσι. Ο Ισπανός επιθετικός πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Το ποσό της μεταγραφής φέρεται ότι αγγίζει τα 78-80 εκατ. ευρώ (65 χωρίς τα μπόνους σύμφωνα με την «Telegraph»), ενώ ο 24χρονος θα απολαμβάνει ετήσιες αποδοχές ύψους 9-10 εκατ. ευρώ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι εκπληκτικό συναίσθημα το να είμαι μέλος αυτού του club. Θέλω να δουλέψω σκληρά, να πετύχω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ και να κατακτήσω όσο πιο πολλούς τίτλους γίνεται», δήλωσε ο Μοράτα, ο οποίος την περασμένη σεζόν σημείωσε 20 γκολ και 6 ασίστ σε 43 παιχνίδια με την Ρεάλ, παρότι δεν βρίσκονταν στα βασικά πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Ισπανός άσος έκανε προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσι και τις επόμενες μέρες αναμένεται στην Κίνα, για να ενσωματωθεί στην αποστολή των «μπλε». Ουσιαστικά προορίζεται για τον αντικαταστάτη του Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος θα αποχωρήσει με προορισμό την Ατλέτικο. Μάλιστα, αρκετά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο πολιτογραφημένος Ισπανός θα παραχωρηθεί για έξι μήνες δανεικός στην Μίλαν μιας και οι «ροχιμπλάνκος» δεν έχουν δικαίωμα μεταγραφής το καλοκαίρι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.