Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με το… δεξί η ΤΣΣΚΑ στη Ρωσία, «διπλό» στην Ανζί (vid)

Με το… δεξί η ΤΣΣΚΑ στη Ρωσία, «διπλό» στην Ανζί (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/7/2017 22:41
Με το… δεξί μπήκε στο ρωσικό πρωτάθλημα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η αντίπαλος της ΑΕΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε την νίκη με 3-1 μέσα στην έδρα της Ανζί, δείχνοντας αρκετά δυνατή επιθετικά αλλά και κάποια προβλήματα στα μετόπισθεν που λίγο έλειψε να τα πληρώσει.

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε την πορεία της στο πρωτάθλημα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι «πρωτευουσιάνοι» πέρασαν με 3-1 από την έδρα της Ανζί και έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, αν και εμφάνισαν προβλήματα στην άμυνα.

Η ομάδα του Βίκτορ Γκοντσαρένκο άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό με δυνατή κεφαλιά του Βάσιν, ενώ στο 40’ είχε δοκάρι με τον Βιτίνιο για να διευρύνει το προβάδισμα της. Αυτό τελικά έγινε στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’) με τρομερό σουτ του Γκολόβιν έξω από το ημικύκλιο.

Αν και με πέντε στην άμυνα, η αντίπαλος της ΑΕΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ εμφάνισε κενά στα μετόπισθεν και η Ανζί κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 64’ με εύστοχο πλασέ του Μαρκέλοφ. Μάλιστα, τρία λεπτά μετά ο Ακινφέεφ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Γιάκοβλεφ, ενώ στο 72’ ο νεοεισελθόντας Κατσάεφ αστόχησε από το ύψος της μικρής περιοχής.

Η ΤΣΣΚΑ δέχτηκε πίεση, όμως στο 79’ ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ, Μπίμπρας Νάτχο διαμόρφωσε το τελικό 3-1, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος. Να σημειωθεί πως το επόμενο Σάββατο (22/7) η ρωσική ομάδα έχει ντέρμπι με την Λοκομοτίβ στην έδρα της και τρεις μέρες μετά (25/7) θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.