Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Λουτσιάνο

Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Λουτσιάνο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/7/2017 19:35
Την απόκτηση του Λουτσιάνο Νέβες από την Κορίνθιανς ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να υπογράφει τριετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι».

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Λουτσιάνο Νέβες στον Παναθηναϊκό. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από την «πράσινη» ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το κόστος της μεταγραφής θα ξεπεράσει το 1 εκατ. ευρώ. Ο Παναθηναϊκός θα δώσει ένα ποσό κοντά στις 400 χιλ. ευρώ το οποίο θα μοιραστεί στην Κορίνθιανς και στους μάνατζερ που έχουν τα δικαιώματα του παίκτη, ενώ ο βραζιλιάνικος σύλλογος θα διατηρήσει ένα 25% ως ποσοστό μεταπώλησης. Από την άλλη, το συμβόλαιο του 24χρονου θα είναι τριετές και ο ποδοσφαιριστής θα απολαμβάνει ετήσιες αποδοχές ύψους 650 χιλ. ευρώ.

Ο Λουτσιάνο αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και την περασμένη σεζόν είχε 4 γκολ και 2 ασίστ σε 25 παιχνίδια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν ως παίκτης της Λεγκανές. Στην ισπανική ομάδα αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού από την Κορίνθιανς, η οποία έχει τα δικαιώματα του από το 2014.

Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Λουτσιάνο
Στην πρώτη του σεζόν στη βραζιλιάνικη ομάδα είχε 5 γκολ σε 6 παιχνίδια πρωταθλήματος (8 σ’ όλες τις διοργανώσεις), ωστόσο τον Αύγουστο του 2015 υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο (ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου) και έμεινε στα… πιτς για αρκετούς μήνες, χάνοντας το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο τραυματισμός τον πήγε αρκετά πίσω, αφού τη σεζόν 2015-16 είχε μόλις 1 γκολ σε 18 συμμετοχές και τη νέα σεζόν ο σύλλογος επέλεξε να τον παραχωρήσει δανεικό στην Λεγκανές.

Ένα μήνα πριν το σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, είχε πάρει μέρος με την Εθνική Βραζιλίας U23 στους Παναμερικανικούς Αγώνες, όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του τουρνουά με πέντε γκολ σε τέσσερα παιχνίδια. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2012 στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (5 συμ., 1 γκολ), ενώ πριν υπογράψει στην Κορίνθιανς, φόρεσε και τη φανέλα της Άβαι (20 συμ., 5 γκολ).

«Να ανταποδώσω με πολλά γκολ»

Λίγη ώρα νωρίτερα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του και μετέφερε στους συμπατριώτες του τις πρώτες του εντυπώσεις από την Ελλάδα.

«Η υποδοχή ήταν απίστευτη. Έφτασα τις πρώτες πρωινές ώρες και δεν περίμενα να έχει τόσους δημοσιογράφους να με περιμένουν αλλά και φιλάθλους που με χαιρετούσαν. Αισθάνθηκα ιδιαίτερα αγαπητός και είμαι ενθουσιασμένος για να κάνω μία σπουδαία δουλειά εδώ και να ανταποδώσω την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείχνουν.

Όταν έφτασα στην Αθήνα εντυπωσιάστηκα ξανά. Η οργάνωση μου άρεσε, η πόλη δείχνει θαυμάσια και ο προπονητής μου μίλησε ήδη με θερμά λόγια από την πρώτη μου ημέρα στο κλαμπ. Είμαι πολύ χαρούμενος με όλα όσα συμβαίνουν στο νέα σελίδα της ζωής μου και ελπίζω να ανταποδώσω με πολλά γκολ μέσα στα γήπεδα…
».

O Λουτσιάνο είναι η τέταρτη προσθήκη για τον Παναθηναϊκό κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο μετά από τους Μπράιαν Καμπέσας, Όμρι Άλτμαν και Δημήτρη Κολοβέτσιο.

Η ανακοίνωση και το βιογραφικό του παίκτη από την ΠΑΕ:


«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού Λουτσιάνο Νέβες. Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τη βραζιλιάνικη Κορίνθιανς για το δανεισμό του ποδοσφαιριστή έως τις 31/12/2017, ενώ ο παίκτης υπέγραψε και συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό από 1/1/2018 έως τις 30/6/2020. Ο Λουτσιάνο αποτελεί το τέταρτο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας μας.

Ο Λουτσιάνο Νέβες γεννήθηκε στις 18 Μαΐου 1993 στην πόλη Ανάπολις της Βραζιλίας και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Το 2012 έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα ενώ το 2013 μετακόμισε στην Αβαΐ. Το Φεβρουάριο του 2014 πήρε μετεγγραφή για την Κορίνθιανς.

Το καλοκαίρι του 2016 ο Λουτσιάνο δόθηκε δανεικός στην ισπανική Λεγκανιές, αγωνιζόμενος στην Primera Division. Το 2015 έπαιξε στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας κάτω των 23 ετών. Μάλιστα με τη Σελεσάο πήρε την τρίτη θέση στους Παναμερικανικούς Αγώνες κάτω των 23 ετών, διοργάνωση στην οποία αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με πέντε γκολ.

Λουτσιάνο καλωσήρθες στον Παναθηναϊκό!».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.