Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Μίλαν και ο Μπίλια

Στην Μίλαν και ο Μπίλια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/7/2017 19:21
Την απόκτηση του Λούκας Μπίλια ανακοίνωσε η Μίλαν, με τον Αργεντινό μέσο να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Στα 17 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής από την Λάτσιο.

Ακόμα μια μεταγραφή ολοκλήρωσε η Μίλαν, η οποία απέκτησε τον Λούκας Μπίλια για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Αργεντινός μέσος πέρασε το Σάββατο (15/7) τις ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Το ποσό της συμφωνίας με την Λάτσιο αγγίζει τα 17 εκατ. ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο 31χρονος υπέπεσε σε γκάφα ολκής κατά την έξοδο από τα γραφεία του συλλόγου, αφού είπε «Φόρτσα Λάτσιο» όταν οπαδός του ζήτησε ένα πρώτο μήνυμα προς τον κόσμο των Μιλανέζων.

Την ίδια ώρα ο εκτελεστικός διευθυντής των «ροσονέρι», Μάρκο Φασόνε, αποκάλυψε πως η ομάδα επιχειρεί να πάρει έναν εκ των Μπελότι, Μοράτα ή Ομπαμεγιάνγκ! Πρώτος στόχος φέρεται ότι είναι ο επιθετικός της Τορίνο, ο οποίος δεν βρίσκεται στη φωτογράφιση για τις νέες εμφανίσεις της «γκρανάτα», κάτι που έβαλε… φωτιά στις φήμες που τον θέλουν να είναι ο επόμενος που θα υπογράψει στην Μίλαν.

Η γκάφα του Μπίλια:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.