Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κοντά σε Κεϊτά Μπαλντέ η Ίντερ

Κοντά σε Κεϊτά Μπαλντέ η Ίντερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/7/2017 00:32
Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Κεϊτά Μπαλντέ βρίσκεται η Ίντερ. Ο Σενεγαλέζος εξτρέμ δεν πήρε μέρος στο τελευταίο φιλικό της Λάτσιο «λόγω κούρασης και οι Ιταλοί αναφέρουν ότι η μεταγραφή θα κλείσει στα 22 εκατ. ευρώ.

Βαλίτσες για Μιλάνο φαίνεται ότι ετοιμάζει ο Κεϊτά Μπαλντέ. Ο Σενεγαλέζος με Ισπανικό διαβατήριο εξτρέμ της Λάτσιο, δεν πήρε μέρος στο τελευταίο φιλικό των «λατσιάλι» επικαλούμενος κούραση, ενώ έγινε γνωστό ότι θα εκμεταλλευτεί το ρεπό για να επισκεφτεί την κοπέλα του που μένει στο Μιλάνο!

Ωστόσο, τα ρεπορτάζ θέλουν πίσω από το όλο σκηνικό να βρίσκεται η Ιντερ. Το «Sky Italia» θέλει τους «νερατζούρι» να ετοιμάζουν επίσημη πρόταση στην Λάτσιο, ωστόσο το «Mediaset Premium» κάνει λόγο για συμφωνία των δύο ομάδων έναντι 22 εκατ. ευρώ. Από την άλλη, ο 22χρονος θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 3 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Ο Κειτά προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με 16 γκολ και 6 ασίστ σε 34 παιχνίδια, ενώ η διαφαινόμενη μεταγραφή του στην Ίντερ βάζει… φωτιά στα σενάρια αποχώρησης του Πέρισιτς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.