Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κόλλησε» στο μηδέν με τη Λόκερεν ο Ολυμπιακός

«Κόλλησε» στο μηδέν με τη Λόκερεν ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/7/2017 20:45
Στο τελευταίο του φιλικό επί βελγικού εδάφους, ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με την Λόκερεν, πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση. Έπαιξε μισή ώρα ο Εμενίκε, τρομερές αποκρούσεις του Καπίνο στο φινάλε.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του στο Βέλγιο απέναντι στη Λόκερεν, με τις δύο ομάδες να «κολλάνε» στο 0-0 σε φιλικό παιχνίδι στο «Daknamsatdion».

Ο Χάσι δεν υπολόγιζε στους Ρέτσο, Μποτία, Βούκοβιτς και Ταχτσίδη, με αποτέλεσμα να βάλει στο κέντρο της άμυνας τον Ρομαό ως παρτενέρ του Σισέ. Ο Καπίνο κάθισε κάτω από τα δοκάρια, ενώ Ομάρ και Κούτρης κάλυπταν τα δύο άκρα της άμυνας. Σιώπης και Οφόε αποτελούσαν το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ φανέλα βασικού πήρε ο Καρσελά, ο οποίος έπαιξε στα δεξιά αλλά δεν βοήθησε, δείχνοντας ανέτοιμος. Στα αριστερά έπαιξε ο Μάριν, ενώ ο Φορτούνης βρέθηκε πίσω από τον προωθημένο Ανσαριφάρντ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την πρωτοβουλία της μπάλας από τα πρώτα λεπτά, ωστόσο δυσκολεύονταν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία της Λόκερεν, βγάζοντας φάσεις κυρίως μέσω ατομικών ενεργειών. Στο 20’ ο Ανσαριφάρντ σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 45’ ο Καρσελά αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Αμυντικά, οι Πειραιώτες δεν συνάντησαν πρόβλημα, με τον Ρομαό να είχε θετικό πρόσημο ως στόπερ.

Η είσοδος του Πάρντο αντί του Καρσελά στο ξεκίνημα της επανάληψης έδωσε πνοή στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» πατούσαν καλύτερα στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους και με κορυφαίο τον Φορτούνη, απείλησαν σε κάποιες περιπτώσεις την βελγική ομάδα. Στο 54’ ο Βερχόλστ επενέβη σωτήρια στο σουτ του Φορτούνη και δευτερόλεπτα μετά, ο Ανσαριφάρντ κόπηκε τελευταία στιγμή από τον Μάριτς.

Στο 59’ ο γκολκίπερ της Λόκερεν μπλόκαρε το σουτ του Πάρντο και ακολούθησαν νέες αλλαγές του Χάσι. Ο Οφόε πέρασε εκτός, με τον Ρομαό να περνά δίπλα στον Σιώπη και τον Νικολάου να παίζει δίπλα στο Σισέ. Ο Φιγκέιρας πήρε τη θέση του Κούτρη, ενώ ο Εμενίκε αυτή του Ανσαριφάρντ, κάνοντας ανεπίσημο ντεμπούτο.

Ο Νιγηριανός, αν και ανέτοιμος, έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει, όντας μέσα στις φάσεις. Στο 63’ επιχείρησε σουτ από δύσκολη θέση, αναγκάζοντας τον Βερχόλστ σε επέμβαση, ενώ στο 87’ δεν πρόλαβε να έρθει σε επαφή με τη μπάλα, ύστερα από κάθετη του Μάριν. Από την πλευρά τους οι Βέλγοι «ξεθάρρεψαν» στο τελευταίο 20λεπτο και είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουν, ωστόσο ο Καπίνο πραγματοποίησε τρομερές επεμβάσεις σε κοντινές προσπάθειες των Σούντερ (82’) και Μίριτς (85’).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Ομάρ, Ρομαό, Σισέ, Κούτρης (61' Φιγκέιρας), Σιώπης (80' Ανδρούτσος), Οφόε (61' Νικολάου), Φορτούνης (80' Σεμπά), Μάριν, Καρσελά (46' Πάρντο), Ανσαριφάρντ (61' Εμενίκε)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.