Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό (και) ο Λουτσιάνο

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό (και) ο Λουτσιάνο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/7/2017 01:25
Ο Λουτσιάνο προσγειώθηκε στην Αθήνα τα ξημερώματα του Σαββάτου (15/7) προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Λίγες ώρες μετά την άφιξη του Καμπέσας, στην Αθήνα έφτασε και ο Λουτσιάνο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» τα ξημερώματα του Σαββάτου (15/7) με πτήση από την Ζυρίχη και η μεταγραφή του βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το κόστος της μεταγραφής θα ξεπεράσει το 1 εκατ. ευρώ. Ο Παναθηναϊκός θα δώσει ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ το οποίο θα μοιραστεί στην Κορίνθιανς και στους μάνατζερ που έχουν τα δικαιώματα του παίκτη, ενώ ο βραζιλιάνικος σύλλογος θα διατηρήσει ένα 25% ως ποσοστό μεταπώλησης. Από την άλλη, το συμβόλαιο του 24χρονου θα είναι τριετές και ο παίκτης θα απολαμβάνει ετήσιες αποδοχές ύψους 650 χιλ. ευρώ.

Ο Λουτσιάνο αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και την περασμένη σεζόν είχε 4 γκολ και 2 ασίστ σε 25 παιχνίδια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν ως παίκτης της Λεγκανές. Στην ισπανική ομάδα αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού από την Κορίνθιανς, η οποία έχει τα δικαιώματα του από το 2014.

Στην πρώτη του σεζόν στη βραζιλιάνικη ομάδα είχε 5 γκολ σε 6 παιχνίδια πρωταθλήματος (8 σ’ όλες τις διοργανώσεις), ωστόσο τον Αύγουστο του 2015 υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο (ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου) και έμεινε στα… πιτς για αρκετούς μήνες, χάνοντας το υπόλοιπο της σεζόν. Ο τραυματισμός τον πήγε αρκετά πίσω, αφού τη σεζόν 2015-16 είχε μόλις 1 γκολ σε 18 συμμετοχές και τη νέα σεζόν ο σύλλογος επέλεξε να τον παραχωρήσει δανεικό στην Λεγκανές.

Ένα μήνα πριν το σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, είχε πάρει μέρος με την Εθνική Βραζιλίας U23 στους Παναμερικανικούς Αγώνες, όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του τουρνουά με πέντε γκολ σε τέσσερα παιχνίδια. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2012 στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (5 συμ., 1 γκολ), ενώ πριν υπογράψει στην Κορίνθιανς, φόρεσε και τη φανέλα της Άβαι (20 συμ., 5 γκολ).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.