Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Μπακαγιόκο η Τσέλσι

Ανακοίνωσε Μπακαγιόκο η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/7/2017 18:46
Την απόκτηση του Τιεμουέ Μπακαγιόκο από την Μονακό ανακοίνωσε η Τσέλσι, με τον Γάλλο μέσο να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας. Στα 45,5 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής.

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Τιεμουέ Μπακαγιόκο στην Τσέλσι. Ο Γάλλος μέσος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και αποτελεί την 3η μεταγραφή των «μπλε» το φετινό καλοκαίρι μετά τους Καμπαγιέρο και Ρούντιγκερ.

Ο 22χρονος κεντρικός μέσος προέρχεται από πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Μονακό, η οποία θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 45,5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του. Ουσιαστικά ο παίκτης αποτελεί τον αντικαταστάτη του Νεμάνια Μάτιτς, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Αντόνιο Κόντε και αναμένεται να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι, με πιθανότερο προορισμό την Γιουβέντους.

Να σημειωθεί πως ο Μπακαγιόκο ακούγονταν εδώ και αρκετό καιρό για την Τσέλσι, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούσαν σενάρια που ήθελαν τους «μπλε» αρκετά διστακτικούς σχετικά με την ολοκλήρωση της μεταγραφής λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει ο παίκτης στο γόνατο. Μάλιστα η «Telegraph» υποστηρίζει πως ο παίκτης δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί σε επίσημο ματς πριν τον Σεπτέμβριο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.