Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Πιθανή η επιστροφή του Ιμπραΐμοβιτς»!

Μουρίνιο: «Πιθανή η επιστροφή του Ιμπραΐμοβιτς»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/7/2017 23:16
Ο Ζοζέ Μουρίνιο επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προτείνει νέο συμβόλαιο στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, μόλις εκείνος ξεπεράσει εντελώς το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινήθηκε για την απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου προκειμένου να καλύψει το κενό του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη γραμμή κρούσης της, ωστόσο δεν είναι απίθανο να δούμε και τους δύο παίκτες με την κόκκινη φανέλα τη νέα σεζόν.

Όπως αποκάλυψε ο Ζοζέ Μουρίνιο, οι «κόκκινοι διάβολοι» πρότειναν στον παίκτη να συνεχίσει να κάνει αποθεραπεία στο Κάρινγκτον και πρόσθεσε πως η ομάδα του Μάντσεστερ σκοπεύει να προσφέρει στον Σουηδό νέο συμβόλαιο συνεργασίας, όταν θα είναι σε θέση να επιστρέψει στην ενεργό δράση:

«Φυσικά, είναι πιθανό. Όλα είναι ανοιχτά. Ίσως τον Δεκέμβριο να παρθεί η απόφαση, διότι δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να επιστρέψει σε ανταγωνιστικό επίπεδο πριν από εκείνη την περίοδο. Γιατί να μην περιμένουμε, ακόμη και για τότε, έναν ποδοσφαιριστή που προσέφερε τόσα πολλά σε εμάς; Αυτό είναι ένα θέμα ανάμεσα στον κ. Γούντγουορντ και τον ατζέντη του. Θέλουμε η τελική απόφαση να είναι η καλύτερη για τον ποδοσφαιριστή», δήλωσε ο Μουρίνιο και πρόσθεσε:

«Θέλουμε να τον αφήσουμε να επιλέξει εάν θέλει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο. Εμείς του ανοίγουμε τις πόρτες ώστε να κάνει αποθεραπεία στην ομάδα μας και ύστερα μπορεί να πάρει απόφαση»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.