Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιλική ήττα για ΠΑΟΚ από Γκενκ

Φιλική ήττα για ΠΑΟΚ από Γκενκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/7/2017 19:26
Στην επανεμφάνιση του δραστήριου Ρόμπερτ Μακ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε φιλική ήττα με 2-0 από την πιο έτοιμη Γάνδη και έδειξε ότι θέλει ακόμα δουλειά.

Την φιλική ήττα με 2-0 από τη Γάνδη γνώρισε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους. Κακοί στο πρώτο μέρος οι «ασπρόμαυροι», ωστόσο ανέβηκαν στην επανάληψη με την είσοδο των Μακ (ντεμπούτο), Ενρίκε και Πέλκα.

Ο Στανόγεβιτς δοκίμασε για πρώτη φορά το «3-4-3». Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Νίκος Μελίσσας και στην τριάδα της άμυνας οι Πούγγουρας, Κρέσπο και Βαρέλα. Οι Μάτος και Λέοβατς ήταν στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής, ενώ οι Κάνιας, Σάχοφ αγωνίστηκαν ως εσωτερικοί μέσοι. Τέλος, η τριάδα στην επίθεση αποτελούταν από τους Κάμπος, Πρίγιοβιτς και Ζάιρο.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έψαχναν να βρουν τα πατήματα τους και τις θέσεις τους στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα η Γάνδη να πάρει την κατοχή από τα πρώτα λεπτά. Οι Βέλγοι, που έχουν δώσει ήδη πέντε φιλικά, καθώς ξεκινούν επίσημες υποχρεώσεις στις 30 Ιουλίου, προσπαθούσαν να διασπάσουν την άμυνα του «Δικεφάλου» ωστόσο για να τα καταφέρουν χρειάστηκαν ένα λάθος ανάμεσα στο Λέοβατς και τον Πούγγουρα, με τον Ματόν στο 31ο λεπτό να ανοίγει το σκορ.

Τρία λεπτά μετά ο Μελίσσας πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση σε κοντινή προβολή του Καμπανγκό, κρατώντας το 1-0 μέχρι το ημίχρονο, αφού ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να απειλήσει με αξιώσεις, παρότι προς το φινάλε κέρδισε περισσότερα μέτρα.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Στανόγεβιτς πέρασε στο ματς τους Ενρίκε, Πέλκα, Λεβέκ και Μακ, με τον τελευταίο να κάνει ντεμπούτο. Ο ΠΑΟΚ ήταν αρκετά πιο κινητικός και στο 66’ είχε καλή στιγμή με διαγώνιο σουτ του Λεβέκ, το οποίο πέρασε λίγο άουτ

Όλες οι επιθέσεις του «Δικεφάλου» περνούσαν από τα πόδια του Μακ, ο οποίος στο 76’ τροφοδότησε τον Κρέσπο, όμως το σου του τελευταίου πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 84’ ο γκολκίπερ της Γάνδης έδιωξε το σουτ του Μακ μέσα από την περιοχή, ενώ στο ίδιο λεπτό το σουτ του Ενρίκε πέρασε άουτ. Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες του και στο 86’ η Γάνδη διαμόρφωσε το τελικό 2-0 χάρη σε εύστοχο τετ-α-τετ του Σίλα.

ΠΑΟΚ (3-4-3): Μελίσσας - Κρέσπο, Βαρέλα (68’ Δημητρίου), Πούγγουρας – Μάτος (68’ Δεληγιαννίδης), Σάχοφ (68’ Κάτσε), Κάνιας (68’ Κουλούρης), Λέοβατς (46’ Λεβέκ) – Κάμπος (46’ Ενρίκε), Πρίγιοβιτς (46’ Μακ), Ζάιρο (46’ Πέλκας)

Γάνδη (3-4-3): Ρίνε, Ζίγκο, Φεστρέτε, Ματόν , Σίλα, Νέτο, Καλού, Ντε Γιάρχε, Καμπανκού, Ντισμέτ, Εσίτι


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.