Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Γκόριτσα ο Πανιώνιος

Με Γκόριτσα ο Πανιώνιος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/7/2017 00:04
Η Γκόριτσα είναι η αντίπαλος του Πανιωνίου στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Η σλοβενική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Σιράκ, ωστόσο έχοντας… προίκα το 2-0 του πρώτου αγώνα στην Αρμενία, πήρε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

Η Γκόριτσα έπαιξε με τη… φωτιά κόντρα στη Σίρακ, ωστόσο το τελικό 2-2 της έδωσε την πρόκριση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο.

Με το 0-2 στην Αρμενία η σλοβενική ομάδα βρισκόταν με το ένα πόδι στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Μάλιστα, στο 13’ το αυτογκόλ του Πρλεγεβιτς της έδωσε το προβάδισμα στο σκορ. Ωστόσο, η Σιράκ έκανε την ανατροπή με δύο γκολ από τους Κάμπα (34΄) και Μπιτσκαγιάν (56΄) και ήθελε άλλο ένα τέρμα για να πάρει σκορ πρόκρισης.

Αυτό δεν έγινε και στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Οσούτζι, παίρνοντας το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο. Στα αξιοσημείωτα πως η Γκόριτσα παραχώρησε στην Ροστόφ τον βασικό της στόπερ Ματίγια Μπομπέν, ο οποίος για αυτόν τον λόγο δεν έπαιξε σήμερα.

Ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί την Γκόριτσα στις 13 Ιουλίου στη Νέα Σμύρνη, με την ρεβάνς στη Σλοβενία να είναι προγραμματισμένη για τις 20 του μήνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.