Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Καρσελά

Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Καρσελά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/7/2017 23:18
Στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης (6/7) Μεχντί Καρσελά, ο οποίος την Παρασκευή (7/7) θα ολοκληρώσει την μετακίνηση του στους «ερυθρόλευκους».

Μόνο τα τυπικά απομένουν προκειμένου ο Μεχντί Καρσελά να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Ο Μαροκινός εξτρέμ έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Πέμπτης (6/7) και την Παρασκευή (7/7) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις προκειμένου στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο.

Το deal με τη Γρανάδα φέρεται ότι αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ, με την Μπενφίκα να καρπώνεται το 30% από το ποσοστό μεταπώλησης που διατηρούσε. Από την πλευρά του, ο 28χρονος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές άνω του 1,2 εκατ. ευρώ.

Ο Καρσελά αποτελεί επιλογή του Μπέσνικ Χάσι και την περασμένη σεζόν σημείωσε 5 γκολ και 1 ασίστ σε 22 παιχνίδια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Σταντάρ Λιέγης στην οποία έμεινε για πέντε χρόνια (25 γκολ, 24 ασίστ σε 157 ματς).

Τη διετία 2011-13 φόρεσε και τη φανέλα της Ανζί (2 γκολ, 8 ασίστ σε 47 ματς), ενώ τη σεζόν 2015-16 υπέγραψε στην Μπενφίκα, μετρώντας 3 γκολ και 7 ασίστ σε 29 παιχνίδια. Αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης, ωστόσο στους «αετούς» έπαιζε κυρίως στα αριστερά.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.