Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ξεμούδιασμα» με τεσσάρα για ΠΑΟΚ

«Ξεμούδιασμα» με τεσσάρα για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/7/2017 22:31
Ο ΠΑΟΚ νίκησε 4-0 την αδύναμη Τουμπίζ στο πρώτο φιλικό της νέας σεζόν, έχοντας σκόρερ τους Πρίγιοβιτς, Ενρίκε, Μπίσεσβαρ και Κουλούρη. Δύο ενδεκάδες βασισμένες στο 4-4-2 δοκίμασε ο Στανόγεβιτς.

Σε ένα φιλικό που προσφέρονταν κυρίως ως μια δυνατή προπόνηση, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-0 της αδύναμης Τουμπίζ, ομάδα της Β' κατηγορίας στο Βέλγιο.

Ο Στανόγεβιτς παρέταξε τον ΠΑΟΚ με σχηματισμό 4-4-2 και τους Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Μελίσσας, στο κέντρο της άμυνας οι Κρέσπο, Βαρέλα και στα δύο άκρα της άμυνας οι Λέοβατς και Δεληγιαννίδης. Στα χαφ βρίσκονταν οι Σάκχοφ και Τσίμιροτ, με τους Πέλκα και Ενρίκε στα δύο άκρα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα ανασταλτικά καθώς δεν δέχτηκε καθόου πίεση. Το πρώτο γκολ δεν άργησε να έρθει, αφού στο 10’ ο Πρίγιοβιτς «έγραψε» το 1-0 με ωραίο πλασέ, σε φάση που ξεκίνησε από ατομική ενέργεια του Κρέσπο. Στο 31’ ο Ενρίκε διπλασίασε το σκορ με διαγώνιο σουτ μετά από ασίστ του Κλάους, ο οποίος στο 43’ σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για να χριστεί σκόρερ.

Ο Στανόγεβιτς άλλαξε όλη την ομάδα στο δεύτερο μέρος με εξαίρεση τον Δεληγιαννίδη, ο οποίος παρέμεινε λόγω του τραυματισμού του Λεβέκ στην προθέρμανση, ύστερα από σύγκρουση με τον Μάτος.

Ο Σέρβος τεχνικός διατήρησε το 4-4-2 και στο δεύτερο μέρος. Ο Σιαμπάνης ήταν κάτω από την εστία, η άμυνα αποτελούταν από τους Μάτος, Δημητρίου, Πούγγουρα, Δεληγιαννίδη και στο κέντρο κινούταν οι Κάνιας και Κάτσε. Στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής ήταν ο Κάμπος, αριστερά ο Μπίσεσβαρ, ενώ το δίδυμο της επίθεσης αποτελούσαν ο Κουλούρης και ο Ζάιρο.

Όπως στο πρώτο μέρος, έτσι και στο ξεκίνημα του δευτέρου ο ΠΑΟΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και στο 64’ έφτασε στο 3-0. Ο Δεληγιαννίδης έκανε τη σέντρα για τον Μάτος, αυτός έδωσε με το κεφάλι στον Μπίσεσβαρ, που δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο «Δικέφαλος» έριξε στροφές, όμως έφτασε και σε τέταρτο γκολ. Στο 79’ ο Μπίσεσβαρ κέρδισε πέναλτι και ο Κουλούρης το μετουσίωσε σε γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

ΠΑΟΚ (α’ ημίχρονο): Μελίσσας, Δεληγιαννίδης, Λέοβατς, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Ενρίκε, Πέλκας, Πρίγιοβιτς, Κλάους.

ΠΑΟΚ (β’ ημίχρονο): Σιαμπάνης, Μάτος, Δεληγιαννιδης (85' Λημνιός), Δημητρίου, Πούγγουρας, Κάτσε, Κάνιας, Κάμπος, Μπίσεσβαρ, Ζάιρο, Κουλούρης.

Το ματς:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.