Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έκοψε» Βέργο, Ρισβάνη και Γιαννιώτα ο Χάσι

«Έκοψε» Βέργο, Ρισβάνη και Γιαννιώτα ο Χάσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/7/2017 22:06
Ο Μπέσνικ Χάσι γνωστοποίησε την αποστολή του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψει στο Βέλγιο, αφήνοντας εκτός τους Βέργο, Ρισβάνη, Γιαννιώτα, Βιάνα και Κασάμι.

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού που θα μεταβεί στο Βέλγιο για το δεύτερο στάδιο της βασικής προετοιμασίας. Ο Μπέσνικ Χάσι αποφάσισε να αφήσει εκτός τους Βέργο, Ρισβάνη, Γιαννιώτα, Κασάμι και Βιάνα, οι οποίοι δεν βρίσκονται στα πλάνα του 46χρονου τεχνικού.

Εκτός έμεινε και ο Ντα Κόστα που βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, ενώ ο Μπουχαλάκης καταλήγει στην Νότιγχαμ Φόρεστ. Την αποστολή στο Γκενκ δεν θα ακολουθήσουν ούτε οι Τόλι, Ντουμάνης, Μεγαρίτης και Βρουσάι.

Ο Χάσι επέλεξε 26 ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι οι: Ανδρούτσος, Μπεν, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ντε Λα Μπέγια, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπης, Σκαφίδης, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ.

Η αποστολή θα ταξιδέψει για το Γκενκ του Βελγίου την Τετάρτη (5/7), εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα παραμείνει μέχρι τις 16 Ιουλίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.