Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Καρσελά

Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Καρσελά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/7/2017 20:29
Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Μεχντί Καρσελά βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με τις πληροφορείς, οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν με τη Γρανάδα και ο Μαροκινός εξτρέμ θα έρθει τις επόμενες μέρες στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο.

Τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού προβάρει ο Μεχντί Καρσελά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Πειραιώτες τα βρήκαν σε όλα τόσο με την Γρανάδα όσο και με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Να σημειωθεί ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η συμφωνία αφορά δανεισμό του 28χρονου εξτρέμ με κάποια πιθανή οψιόν αγοράς (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018) ή αν πρόκειται για κανονική μεταγραφή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πορτογαλικής Record, ο Ολυμπιακός θα τον αποκτήσει με κανονική αγορά, καταβάλλοντας μάλιστα στη Γρανάδα ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ, με την πρώην ομάδα του, Μπενφίκα, να καρπώνεται το 30% από το ποσοστό μεταπώλησης που διατηρούσε. Στην Ισπανία όμως υποστηρίζουν ότι η συμφωνία αφορά δανεισμό και οψιόν αγοράς ύψους 2,5 εκατ. ευρώ.

Ο 28χρονος Μαροκινός αποτελεί επιλογή του Μπέσνικ Χάσι και την περασμένη σεζόν σημείωσε 5 γκολ και 1 ασίστ σε 22 παιχνίδια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με τη Γρανάδα. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Σταντάρ Λιέγης στην οποία έμεινε για πέντε χρόνια (25 γκολ, 24 ασίστ σε 157 ματς). Τη διετία 2011-13 φόρεσε και τη φανέλα της Ανζί (2 γκολ, 8 ασίστ σε 47 ματς), ενώ τη σεζόν 2015-16 υπέγραψε στην Μπενφίκα, μετρώντας 3 γκολ και 7 ασίστ σε 29 παιχνίδια. Αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης, ωστόσο στους «αετούς» έπαιζε κυρίως στα αριστερά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.