Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιλική νίκη του Πανιωνίου επί του Ολυμπιακού

Φιλική νίκη του Πανιωνίου επί του Ολυμπιακού

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/7/2017 00:10
Ο Πανιώνιος επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού στο φιλικό της Νέας Σμύρνης που έγινε για την ενίσχυση του μικρού Βαγγέλη. Γεσίλ και Λάμπρου τα γκολ για τους γηπεδούχους, ισοφάρισε προσωρινά ο Ανσαριφάρντ.

Η φιλική αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη έληξε υπέρ των «κυανέρυθρων» (2-1), αλλά νικητής της αναμέτρησης ήταν ο μικρός Βαγγέλης Ελευθεριάδης, αφού τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν στην οικογένειά του 5χρονου, που παλεύει με τον καρκίνο.

Το παιχνίδι, που διεξήχθη κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγω της αφόρητης ζέστης, ήταν το παρθενικό ματς του Πανιωνίου, ο οποίος σε λίγες μέρες θα μπει στη μάχη των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ. Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός έπαιξε το πρώτο του φιλικό μετά την επιστροφή του από την Αυστρία και είχε προβληματική εμφάνιση, παρουσιάζοντας αδυναμίες τόσο ανασταλτικά, όσο και στη δημιουργία ευκαιριών.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 15' ο Γεσίλ που εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία Καπίνο-Μποτία, πλασάροντας εύστοχα από πλάγια θέση. Ο Ολυμπιακός απάντησε σχεδόν άμεσα, αφού στο 19’ ο Φορτούνης τροφοδότησε τον Ανσαριφάρντ και ο Ιρανός σκόραρε απέναντι στην πρώην ομάδα του, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Οι αλλαγές των «ερυθρόλευκων» στο δεύτερο μέρος επηρέασαν την ομάδα του Χάσι, η οποία δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις. Ο Πανιώνιος είχε καλή ανασταλτική λειτουργία και στο 60’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Λάμπρου, ύστερα από πάσα του εκ των κορυφαίων Μασούρα. Μετά το 65’ ο Πανιώνιος προχώρησε και αυτός σε αρκετές αλλαγές, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να «σβήσει» και το 2-1 να μείνει ως το τέλος.

Πανιώνιος: Κόντνικ (65’ Μπαντής), Τασουλής (65’ Σαραμαντάς), Μπανανά (65’ Πατσατζόγλου), Οικονόμου (65’ Σταυρόπουλος), Βλάχος (65’ Παπαγεωργίου), Κόρμπος (65’ Μαϊσουράντζε), Ταπόκο (65’ Πινιώτης), Λάμπρου (65’ Βουκελάτος) , Σαββίδης (72’ Οικονομίδης), Μασούρας (72’ Γλυνός), Γεσίλ (46’ Ντουρμισάι).

Ολυμπιακός: Καπίνο, Φιγκέιρας (59’ Ομάρ), Μποτία (59’ Νικολάου), Ρισβάνης (46’ Σισέ), Ντε Λα Μπέγια (59’ Κούτρης), Ρομαό (46’ Σιώπης), Μάρτινς (46’ Ζντιέλαρ), Μάριν (59’ Γιαννιώτας), Σεμπά (59’ Ελλιονούσι), Φορτούνης (59’ Ανδρούτσος), Ανσαριφάρντ (46’ Μπεν)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.