Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Συνομοσπονδιών:  Ανατροπή και 3η θέση η Πορτογαλία

Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Ανατροπή και 3η θέση η Πορτογαλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/7/2017 18:08
Σ’ ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, η Πορτογαλία κέρδισε με 2-1 το Μεξικό στην παράταση (1-1 κ.δ) και κατέβαλε την 3η θέση στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Το γκολ του Πέπε στο 90+1’ έστειλε το ματς σε έξτρα χρόνο και εκεί οι Ίβηρες ολοκλήρωσαν την ανατροπή με πέναλτι του Άντριεν Σίλβα (104’).

Η Πορτογαλία ήταν η νικήτρια στον μικρό τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, επικρατώντας με 2-1 του Μεξικού στην παράταση.

Ο Φερνάντο Σάντος δεν είχε στη διάθεση του τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως αυτό δεν πτόησε τους πρωταθλητές Ευρώπης. Οι Πορτογάλοι είχαν την υπεροχή και στο 17’ κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Οτσόα, που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, απέκρουσε το χτύπημα του Αντρέ Σίλβα.

Το Μεξικό ανέβασε την απόδοση του και είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί, όμως ο Ρουί Πατρίσιο απέκρουσε τις προσπάθειες των Μάρκες (27’) και Τσιτσαρίτο (31’). Στο 38’ ο Οτσόα είπε «όχι» σε σουτ του Νάνι, ενώ στο 43’ ο Περάλτα «φλέρταρε» με αυτογκόλ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (54’) οι Μεξικανοί κατάφεραν να προηγηθούν όταν μετά από γύρισμα του Τσιτσαρίτο, ο Νέτο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, «γράφοντας» το 1-0. Η Πορτογαλία προσπάθησε να αντιδράσει και θα τα είχε καταφέρει στο 62’ όμως ο Οτσόα με εκπληκτική επέμβαση, απέκρουσε την κοντινή κεφαλιά του Ζέλσον.

Τη λύση για τους Πορτογάλους έδωσε στο 90+1’ ο Πέπε, ισοφαρίζοντας σε 1-1 χάρη σε τρομερή προβολή του Πέπε. Το Μεξικό πατούσε καλύτερα στην παράταση, όμως στο 103’ ο Λαγιούν έκανε χέρι στην περιοχή και ο Άντριεν Σίλβα ολοκλήρωσε την ανατροπή για την Πορτογαλία.

Οι δύο ομάδες έμειναν με εννέα παίκτες, αφού οι Σεμέδο (108’) και Χιμένες (112’) αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη. Ο διαιτητής δεν απέβαλε μόνο παίκτες, αλλά και τον προπονητή του Μεξικού, Κάρλος Οσόριο (119’), ο οποίος την «έπεσε» στον 4ο διαιτητή. Παρά τις προσπάθειες των Μεξικανών, το 2-1 έμεινε ως το φινάλε και η Πορτογαλία τερμάτισε στην 3η θέση.



Η… επίθεση του Οσόριο στον 4ο διαιτητή:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.