Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Συνομοσπονδιών: «Καθάρισε» στο φινάλε η Χιλή

Κύπελλο Συνομοσπονδιών: «Καθάρισε» στο φινάλε η Χιλή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/6/2017 22:58
Η Χιλή, με γκολ των Βιδάλ (81’) και Βάργκας (90+1’), κέρδισε με 2-0 το Καμερούν και ξεκίνησε με το… δεξί στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Το VAR ακύρωσε γκολ των Χιλιανών αλλά επικύρωσε το δεύτερο τέρμα της «Ρόχα», το οποίο είχε ακυρωθεί αρχικά για οφσάιντ.

Με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Χιλή κέρδισε με 2-0 το Καμερούν στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών και ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στον θεσμό.

Οι πρωταθλητές Λατινικής Αμερικής μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, έχοντας δοκάρι στο 2ο λεπτό με σουτ του Βάργκας μέσα από την περιοχή. Ένα λεπτό μετά, ο Οντοά πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση σε σουτ του Φουενσαλίδα, ενώ η απάντηση του Καμερούν ήρθε στο 12’, με τον Ερέρα να διώχνει με τα πόδια το σουτ του Αμπουμπακάρ.

Η Χιλή κυκλοφορούσε τη μπάλα, προσπαθώντας να βρει κενούς χώρους στην αντίπαλη εστία, ενώ στον αντίποδα, το Καμερούν γίνονταν απειλητικό μόνο μέσω ατομικών ενεργειών. Στο 27’ ο Φουενσαλίδα έχασε το κοντρόλ απέναντι στον Οντοά, σπαταλώντας μεγάλη ευκαιρία για την «Ρόχα», ενώ στο 43’ ο Μουκαντζό βγήκε στην αντεπίθεση, έκανε το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πολλά μέτρα άουτ.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο, αφού στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Σκόμινα έκανε χρήση του VAR και ακύρωσε το γκολ του Βάργκας για οφσάιντ (πολύ οριακό).

Το Καμερούν ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο μέρος και στο 55’ έφτασε κοντά στο γκολ, με τον Ερέρα να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ το γύρισμα του Ακνγκισά. Στο 67’ το απευθείας φάουλ του Μουκαντζό πέρασε λίγο πάνω από την εστία, ενώ η απάντηση της Χιλής ήρθε στο 72’, με τον Ίσλα να μην προλαβαίνει για εκατοστά τη μπάλα μετά από κόρνερ του Βαλέντσια.

Η «Ρόχα» κατάφερε τελικά να προηγηθεί στο 81’ όταν μετά από σέντρα του Σάντσες, ο Βιδάλ πήρε την κεφαλιά και «έγραψε» το 1-0. Το Καμερούν δεν κατάφερε να απαντήσει και στο 90+1’ ο Βάργκας διαμόρφωσε το τελικό 2-0, ύστερα από δεύτερη ασίστ του Αλέξις. Αρχικά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, όμως ο Σκόμινα, μετά από νέα χρήση του VAR, έδειξε σέντρα.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:


1. Χιλή 3 (2-0)
2. Γερμανία 0
3. Αυστραλία 0
4. Καμερούν 0 (0-2)

Το 1-0 της Χιλής:




Το 2ο γκολ της Χιλής μετά από χρήση VAR:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.