Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sky Sports: «Ενδιαφέρεται για Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο»

Sky Sports: «Ενδιαφέρεται για Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/6/2017 22:15
Δημοσίευμα του «Sky Sports» υποστηρίζει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αμφίβολο μετά την διαρροή της πληροφορίας ότι ο Πορτογάλος άσος είναι αποφασισμένος να φύγει από τη Ρεάλ και την Ισπανία εξαιτίας των κατηγοριών για φοροδιαφυγή.

Η «βασίλισσα» είναι αποφασισμένη να κρατήσει τον 32χρονο σούπερ σταρ, ωστόσο εάν ο «CR7» επιμείνει στην απόφαση του να αποχωρήσει, τότε πιθανότερος προορισμός του είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτό αναφέρει το «Sky Sports», υποστηρίζοντας ότι ο Ρονάλντο εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στους «κόκκινους διαβόλους». Το έγκυρο αγγλικό Μέσο επικαλείται πηγή κοντά στον ποδοσφαιριστή και προσθέτει πως οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι μια από τις λίγες ομάδες που μπορούν να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις της Ρεάλ αλλά και του ποδοσφαιριστή.

Το δημοσίευμα προσθέτει πως οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ παρακολουθούν τις εξελίξεις σχετικά με το θέμα του Ρονάλντο, ωστόσο το γενικό αίσθημα που επικρατεί στον αγγλικό σύλλογο είναι ότι ο παίκτης θα παραμείνει στην Μαδρίτη.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά το φινάλε των υποχρεώσεων της Εθνικής Πορτογαλίας στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, καθώς αναμένεται να προγραμματιστεί ραντεβού ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες και τη διοίκηση της ομάδας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.