Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον τελικό η Χετάφε, γκολάρα ο Φουστέρ (vid)

Στον τελικό η Χετάφε, γκολάρα ο Φουστέρ (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/6/2017 02:32
Με τον Φουστέρ να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ, η Χετάφε κέρδισε με 3-0 την Ουέσκα και προκρίθηκε στον τελικό των πλει-οφ όπου θα διεκδικήσει –απέναντι σε Τενερίφη ή Κάντιθ- την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Έριξε κεφαλιά σε παίκτη του ο προπονητής της Ουέσκα!

Η Χετάφε ήταν η μεγάλη νικήτρια στον πρώτο ημιτελικό των πλει-οφ ανόδου στη Σεγούντα Ντιβιζιόν. Μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα στην έδρα της Ουέσκα, οι «αθουλόνες» πήραν εμφατική νίκη με 3-0, «σφραγίζοντας» την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Τενερίφη-Κάντιθ.

Η Χετάφε προηγήθηκε στο 37ο λεπτό με κεφαλιά του πρώην αμυντικού της ΑΕΚ, Κάλα, ενώ στο 63' ο Πατσέκο έδωσε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 74’ ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού, Νταβίντ Φουστέρ, σκοράροντας με ωραίο σουτ στην κίνηση.

Απίστευτο σκηνικό στον πάγκο της Ουέσκα, με τον προπονητή της ομάδας, Χουάν Ανκέλα να ρίχνει κουτουλιά (!) στον παίκτη του, Νταβίντ Λόπεθ, επειδή αυτός κλώτσησε μπουκάλι αμέσως μετά την αλλαγή του.

Τα γκολ:




Η κεφαλιά του προπονητή της Ουέσκα στον παίκτη του:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.