Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ U-20: Αγγλία εναντίον Ιταλίας στους «4» (vid)

Μουντιάλ U-20: Αγγλία εναντίον Ιταλίας στους «4» (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/6/2017 17:42
Η Αγγλία, με γκολ του Σολάνκε, κέρδισε με 1-0 το Μεξικό και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου U-20 της Νότιας Κορέας. Αντίπαλος της η Ιταλία, που κέρδισε με 3-2 την Ζάμπια στην παράταση, αν και έπαιζε με δέκα παίκτες από το 43’.

Ευρωπαϊκός ημιτελικός προέκυψε στο Παγκόσμιο Κύπελλο U-20 που διεξάγεται στην Ν. Κορέα. Αγγλία και Ιταλία ξεπέρασαν τα εμπόδια των Μεξικού και Ζάμπιας αντίστοιχα και θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον ημιτελικό της 8ης Ιουνίου.

Τα «τρία λιοντάρια» κέρδισαν με 1-0 τους «τρικολόρες» χάρη στο εύστοχο πλασέ του νεοαποκτηθέντα φορ της Λίβερπουλ Σολάνκε στο 47ο λεπτό. Η αποβολή του Ονομά με δεύτερη κίτρινη στο 72’ ανάγκασε τους Άγγλους να περιοριστούν σε παθητικό ρόλο, ωστόσο το Μεξικό δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε γκολ, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός συνέχειας.

Στον άλλο προημιτελικό, η Ιταλία κέρδισε με 3-2 τη Ζάμπια στην παράταση και εξασφάλισε το άλλο εισιτήριο. Οι Αφρικανοί προηγήθηκαν στο 3ο λεπτό με τον Ντάκα, ενώ στο 40’ ο Ιταλός μπακ Πεζέλα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για φάουλ στον τελευταίο παίκτη της Ζάμπιας. Ο διαιτητής έκανε χρήση του VAR (video assistant referee) και έδωσε φάουλ έξω από την περιοχή αντί για πέναλτι, ωστόσο όπως φάνηκε από το τηλεοπτικό ριπλέι, η αποβολή ήταν -το λιγότερο- αυστηρή.

Η «σκουάτρα ατζούρα» δεν πτοήθηκε από το αριθμητικό μειονέκτημα και στο 50’ ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά-ψαράκι του Ορσολίνι. Το παιχνίδι ήταν δραματικό στα τελευταία λεπτά, αφού στο 84’ ο Σακάλα «έγραψε» το 2-1 για τη Ζαμπιά με πλασέ εντός περιοχής, όμως στο 88’ ο Ντιμάρκο έδωσε το… φιλί της ζωής στην Ιταλία, ισοφαρίζοντας σε 2-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί όπου οι Ιταλοί πήραν τη νίκη χάρη σε καρφωτή κεφαλιά του Βίντο στο 111’.

Η Ιταλία προκρίθηκε στα ημιτελικά του θεσμού για πρώτη φορά στην ιστορία της και θα αντιμετωπίσει την Αγγλία, που βρέθηκε στους «4» της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 1993. Στον άλλο ημιτελικό, που ήταν ήδη γνωστός, η Ουρουγουάη θα αντιμετωπίσει την Βενεζουέλα για μια θέση στον τελικό.

Τα γκολ:






Η απόφαση μέσω VAR που διαμαρτύρονται οι Ιταλοί:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.