Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Για πρώτη φορά στην Πριμέρα η Χιρόνα!

Για πρώτη φορά στην Πριμέρα η Χιρόνα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/6/2017 01:05
Η Χιρόνα αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Σαραγόσα την προτελευταία αγωνιστική της Σεγούντα και εξασφάλισε για πρώτη φορά στην ιστορία της την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Το δρόμο της Λεβάντε προς την πρώτη κατηγορία θα ακολουθήσει η Χιρόνα. Οι Καταλανοί αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 με τη Σαραγόσα και για πρώτη φορά στα 86 χρόνια ιστορίας τους, θα παίξουν στα μεγάλα σαλόνια του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα του Πάμπλο Ματσίν χρειάζονταν μόνο ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την ιστορική άνοδο, ενώ η Σαραγόσα ήθελε έναν πόντο για να παραμείνει στην κατηγορία. Οι δύο ομάδες δεν έδειξαν διάθεση για να κυνηγήσουν τη νίκη και το τελικό 0-0 δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο.

Για το 3ο και τελευταίο εισιτήριο ανόδου θα παλέψουν μέσω μπαράζ οι Χετάφε, Κάδιθ, Τενερίφη και μία εκ των Ουέσκα, Βαγιαδολίδ, Οβιέδο.

Όσον αφορά τη μάχη της σωτηρίας, η Μαγιόρκα έμεινε ισόπαλη 2-2 με την υποβιβασμένη Μιραντές και θα την ακολουθήσει –μαζί την Έλτσε- στην 3η κατηγορία. Θρίλερ για το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί σε υποβιβασμό, με τις Ταραγόνα (49 β.), Μούρθια (48 β.), Αλμερία (48 β.) και Αλκορκόν (47 β.) να παλεύουν για να σωθούν.

Η τελευταία αγωνιστική:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.