Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκ με Αζάρ στην Τσέλσι

Σοκ με Αζάρ στην Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/6/2017 02:04
Ο Έντεν Αζάρ γύρισε τον αστράγαλο στην προπόνηση της Εθνικής Βελγίου και κινδυνεύει να χάσει το ξεκίνημα της σεζόν με την Τσέλσι!

Άσχημα νέα για τους πρωταθλητές Αγγλίας. Όπως ενημέρωσε η βελγική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ο Έντεν Αζάρ γύρισε τον αστράγαλο στο δεξί του πόδι στην προπόνηση των «κόκκινων διαβόλων» και σύμφωνα με το «Sky Sports» αναμένεται να βρεθεί στα… πιτς για 6-8 εβδομάδες.

Παρόλα αυτά, ο Βέλγος δημοσιογράφος, Κρίστοφ Τέρερ, υποστηρίζει ότι ο 26χρονος θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και ενδέχεται να μείνει εκτός έως και τρεις μήνες! Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να επιστρέψει στο Λονδίνο, όπου και θα εκτιμηθεί η κατάσταση του από τους ανθρώπους της Τσέλσι.

Φυσικά, ο διεθνής άσος δεν θα αγωνιστεί στo φιλικό με την Τσεχία (5/6) και στο εκτός έδρας ματς με την Εσθονία (9/6) για τα προκριματικά του Μουντιάλ (σ.σ. το Βέλγιο βρίσκεται στον όμιλο της Ελλάδας), ενώ αναμένεται να χάσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Τσέλσι. Αν μάλιστα επιβεβαιωθούν τα σενάρια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απουσίας, τότε θα χάσει και το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Η είδηση με τον τραυματισμό του Αζάρ ήρθε λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή σε βελγική εφημερίδα, σχετικά με το μέλλον του στους «μπλε». Ο διεθνής άσος δήλωσε πως έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι, ωστόσο θα σκεφτεί το ενδεχόμενο μεταγραφής εάν του έρθει πρόταση από την Ρεάλ. Βέβαια ο τραυματισμός του παίκτη ενδέχεται να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα σε μια πιθανή μεταγραφή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.