Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λυμπερόπουλος: «Επειδή ξέρω τι άντρας είναι ο Ίβιτς, έφυγε εύκολα...»

Λυμπερόπουλος: «Επειδή ξέρω τι άντρας είναι ο Ίβιτς, έφυγε εύκολα...»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/5/2017 01:15
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος καταδίκασε το περιστατικό με το κουτάκι μπύρας που δέχθηκε στο κεφάλι ο Βλάνταν Ίβιτς, ωστόσο πρόσθεσε πως ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έφυγε... εύκολα από το γήπεδο, επικαλώντας σοβαρό τραυματισμό.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού στους εκπροσώπους του Τύπου:

«Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Δεν είδαμε κάτι πρωτόγνωρο. Πριν λίγες μέρες στον τελικό σφαζόντουσαν άνθρωποι, αλλά δεν υπήρχε διακοπή. Κατακρίνω τον άνθρωπο. Δώσαμε την ευκαιρία στον κ. Ίβιτς να φύγει από το γήπεδο και να επικαλεστεί σοβαρό τραυματισμό. Ενα παιχνίδι δικό μας κινδυνεύουμε να το χάσουμε, να χάσουμε βαθμούς. Δεν νομίζω ότι αυτός που το πέταξε αγαπάει το ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπορώ να πω πως τα τελευταία 20 χρόνια αυτά συμβαίνουν πρώτη φορά. Εναντίον του Παναθηναϊκού διακόπηκε το παιχνίδι. Δεν πειράζει ας είναι πρωτοπόρος ο Παναθηναϊκός και σ΄ αυτό»

Για το αν ο διαιτητής ήθελε να συνεχιστεί το ματς και από τον ΠΑΟΚ ήταν αντίθετοι: «Δεν ξέρω τι ισχύει. Ρωτήστε τους ίδιους. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για την προσπάθεια των παιδιών. Δεν κινδυνέψαμε και ενώ παίζαμε με 10. Και έρχεται μια φάση για να πάρει ο αντίπαλος το ματς έξω από το γήπεδο. Δεν θα πω τίποτα για τη διαιτησία. Δεν αντιπροσωπεύει κανέναν από τον ΠΑΟ να μιλάει για τη διαιτησία. Όλοι έχουν μάτια και βλέπουν. Με στεναχωρεί που θα παίξουμε τα ματς κεκλεισμένων και θα τιμωρηθούμε με αφαίρεση βαθμών για του χρόνου. Γιατί;»

Για τον τραυματισμό του Ίβιτς: «Επιτρέψτε μου να πω ότι έχουν γίνει πάρα πολλά τέτοια περιστατικά. Ο Βλάνταν επειδή έπαιξε και συμπαίκτης μου έχει παίξει σε άγριες συνθήκες. Έτσι όπως τον γνωρίζω έφυγε πολύ εύκολα. Κατακρίνω αυτό που έγινε και μακάρι να μην έχει τίποτα. Δεν νομίζω πως έχει κάτι σοβαρό»

Κυριάκος: «Να ζητήσει συγγνώμη μόλις συνειδητοποιήσει τι είπε…»


Λυμπερόπουλος: «Επειδή ξέρω τι άντρας είναι ο Ίβιτς, έφυγε εύκολα...»
Ο Κυριάκος Κυριάκος με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Νίκου Λυμπερόπουλου, καλώντας τον να ζητήσει συγγνώμη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας του ΠΑΟΚ:

"Πολλά θ´ ακουστούν από τους...Βαρούχες, ίσως και ότι το χτύπημα με το κουτάκι ήταν ακούσιο, ή ότι είχε πρόθεση να βρει τη μπάλα, αλλά ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται...

Να θυμίσω απλά, ότι η υστερία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (και όχι του κόσμου της) ξεκίνησε από μια κάρτα στον Χουλτ, που ήταν πολύ περισσότερο από την σημερινή δεύτερη του Ουάρντα, από ένα φάουλ στα 30 μέτρα στον Πρίγιοβιτς που ήταν πολύ περισσότερο από την σημερινή πρώτη κίτρινη στον Ουάρντα και από μια αγκωνιά πάνω στη φάση του Μάτος, που ήταν πολύ λιγότερο επικίνδυνη από τις γροθιές και τις κλωτσιές σήμερα στον πεσμένο Κρέσπο.

Κι εγώ τιμώ και σέβομαι τον Νίκο Λυμπερόπουλο και ξέρω ότι είναι αρκετά άνδρας για να ζητήσει συγγνώμη μόλις ηρεμήσει και συνειδητοποιήσει τι είπε...
"

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.