Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Αγκαλιά» με το πρωτάθλημα η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Αγκαλιά» με το πρωτάθλημα η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/5/2017 23:56
Η Ρεάλ διέλυσε με 4-1 τη Θέλτα στο Βίγκο και χρειάζεται απλά την ισοπαλία στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστική με τη Μάλαγα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ρονάλντο (10’, 48’), Μπενζεμά (70’) και Κρόος (88’) οι σκόρερ, μείωσαν με Γκουϊντέτι (69’) οι φιλοξενούμενοι, που έπαιζαν με δέκα από το 62’.

Μια «ανάσα» από το 33o πρωτάθλημα της ιστορίας της και πρώτο μετά το 2012 βρίσκεται η Ρεάλ. Η «βασίλισσα» πέρασε με 4-1 από την έδρα της Θέλτα, ξέφυγε με +3 από την Μπαρτσελόνα και θέλει ένα βαθμό στο ματς με τη Μάλαγα στο «Ροσαλέδα» για να «σφραγίσει» τον τίτλο.

Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό από τα πρώτα λεπτά, με την Ρεάλ να παίρνει προβάδισμα στο 10’. Ο Ίσκο βγήκε στην κόντρα και έδωσε στον Ρονάλντο, ο οποίος με τρομερό σουτ λίγο έξω από το ημικύκλιο, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, «γράφοντας» το 1-0. Η Θέλτα προσπάθησε να φέρει το σκορ στα ίσια, όμως στο 26’ η «βασίλισσα» «άγγιξε» το 2-0, με τον Ρονκάγλια να κόβει σωτήρια τον Ρονάλντο, πριν αυτός σκοράρει σε κενή εστία.

Η απάντηση των γηπεδούχων στις ευκαιρίες ήρθε στο 31’, με τον Νάβας να διώχνει με δυσκολία το απευθείας φάουλ του Βας. Στο 36’ ο Άσπας αστόχησε με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο επόμενο λεπτό το φαλτσαριστό σουτ του Ισπανού πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Η Ρεάλ κράτησε το μηδέν και στο 45’ είχε χαμένο τετ-α-τετ τον Μπενζεμά για ένα δεύτερο τέρμα.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης (48’) η Θέλτα «άγγιξε» το γκολ, όμως ο Γκουϊντέτι άργησε να εκτελέσει από πλεονεκτική θέση, με αποτέλεσμα οι αμυντικοί της Ρεάλ να απομακρύνουν. Δευτερόλεπτα μετά, η «βασίλισσα» έφυγε στην κόντρα και πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Ρονάλντο, ύστερα από δεύτερη ασίστ του Ίσκο.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω με δύο γκολ και στο 62’ έμειναν και με παίκτη λιγότερο, αφού ο Άσπας είδε δεύτερη κίτρινη για θέατρο, σε μια αυστηρή απόφαση, αφού ο Ισπανός είχε επαφή με τον Ράμος στην περιοχή. Μάλιστα τέσσερα λεπτά μετά οι παίκτες της Θέλτα ζήτησαν τη δεύτερη κίτρινη του Καζεμίρο για φάουλ στον Μάγιο.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η ομάδα του Μπερίθο πίεζε για να επιστρέψει στο ματς και στο 68’ είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Βας. Το γκολ για τη Θέλτα ήρθε ένα λεπτό μετά, όταν μετά από λάθος του Ίσκο, ο Γκουϊντέτι έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Ράμος και κατέληξε στα δίχτυα του Νάβας.

Το 2-1 δεν κράτησε πολύ, αφού στο 70’ ο Μαρσέλο έκανε εξαιρετικό γύρισμα για τον Μπενζεμά και εκείνος σε κενή εστία «έγραψε» το 3-1. Πέντε λεπτά μετά ο Ρονάλντο αστόχησε από τη μικρή περιοχή, όμως στο 88’ ο Μπενζεμά έδωσε στον Κρόος και ο Γερμανός έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.