Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ιταλίας: Το σήκωσε για 3η σερί χρονιά η Γιουβέντους (vid)

Κύπελλο Ιταλίας: Το σήκωσε για 3η σερί χρονιά η Γιουβέντους (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/5/2017 00:40
Με δύο γκολ στο πρώτο μέρος (12’ Άλβες, 24’ Μπονούτσι), η Γιουβέντους κέρδισε με 2-0 τη Λάτσιο στη Ρώμη και κατέκτησε το 3ο σερί Κύπελλο Ιταλίας, «σφραγίζοντας» ουσιαστικά και το 3ο σερί νταμπλ.

Το 12ο Κύπελλο της ιστορίας της και 3ο συνεχόμενο κατέκτησε η Γιουβέντους. Η «Γηραιά Κυρία» ήταν ανώτερη της Λάτσιο, πήρε τη νίκη με 2-0 στον τελικό του «Ολίμπικο» και πάει ολοταχώς για το 3ο σερί ντάμπλ.

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προηγήθηκε στο 12ο λεπτό με τρομερό σκαστό σουτ στην κίνηση από τον Άλβες, ύστερα από σέντρα του Αλεξ Σάντρο. Ακολούθησαν τρεις σωτήριες επεμβάσεις του Στρακόσια σε προσπάθειες των Ντιμπάλα (14’, 18’) και Ιγκουαΐν (18’), όμως στο 24’ ο Μπονούτσι σκόραρε από κοντά, μετά από νέα ασίστ του Σάντρο, «γράφοντας» το 2-0 για τη Γιουβέντους.

Από εκείνο το σημείο, η «Γηραιά Κυρία» επέλεξε να δώσει χώρο στην Λάτσιο, η οποία έφτασε μια «ανάσα» από το 2-1 στο 32’ όταν η καταπληκτική κεφαλιά-ψαράκι του Ιμόμπιλε πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Οι «λατσιάλι» συνέχισαν να πιέζουν και στο δεύτερο μέρος, όμως ο Νέτο έδιωξε το σουτ του Άντερσον (54’) όπως και την κοντινή προσπάθεια του Ιμόμπιλε (57’), κρατώντας το μηδέν.

Στο τελευταίο κομμάτι η Γιουβέντους έκανε σωστή διαχείριση και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με Ιγκουαΐν (71’, 88’) για ένα τρίτο γκολ. Το 2-0 έμεινε ως το φινάλε και η «Γηραιά Κυρία» κατέκτησε το 3ο σερί Κύπελλο.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.