Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξανά στον αγωνιστικό χώρο οι απονομές των τροπαίων

Ξανά στον αγωνιστικό χώρο οι απονομές των τροπαίων

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/5/2017 21:41
Μετά από δέκα χρόνια, η απονομή των τροπαίων επιστρέφει στον αγωνιστικό χώρο, με αρχή τον προσεχή τελικό του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άγιαξ.

Μία από τις πρώτες αποφάσεις του Μισέλ Πλατινί, μετά την εκλογή του στην προεδρία της UEFA, ήταν να επαναφέρει τις απονομές στην εξέδρα των επισήμων, με πρώτο «θύμα» τον τελικό Τσάμπιονς Λιγκ της Αθήνας το 2007.

Μετά από δέκα χρόνια και αρκετά… παράπονα ποδοσφαιρόφιλων και όχι μόνο, η UEFA ανακοίνωσε ότι η απονομή των τροπαίων στις διοργανώσεις της, επιστρέφει στον αγωνιστικό χώρο.

Η αρχή θα γίνει με τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ στις 24 Μαΐου, μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άγιαξ. Η ίδια τελετή θα πραγματοποιηθεί και στον τελικό του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ στις 3 Ιουνίου ανάμεσα σε Ρεάλ και Γιουβέντους.

«Ο αγωνιστικός χώρος είναι η σκηνή των παικτών και είναι ταιριαστό τα επιτεύγματά τους να γιορτάζονται εκεί. Επίσης, είναι πιο λογικό οι επίσημοι να κατεβαίνουν κάτω από τις κερκίδες στους παίκτες, στην περιοχή τους, και να αποτίνουν τιμή απονέμοντας το τρόπαιο και τα μετάλλια στον αγωνιστικό χώρο», δήλωσε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν και πρόσθεσε:

«Οι ποδοσφαιριστές θα μπορούν να πανηγυρίζουν με τους συμπαίκτες τους στο γήπεδο σε πλήρη θέα για τους φιλάθλους, χωρίς παρεμβολές. Επιπλέον, όλοι οι φίλαθλοι θα έχουν τέλεια θέα της άρσης του τροπαίου από όπου κι αν κάθονται στο γήπεδο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.