Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Σούπερ Λιγκ: «Διπλό» κορυφής στο ΟΑΚΑ ο Πανιώνιος!

Σούπερ Λιγκ: «Διπλό» κορυφής στο ΟΑΚΑ ο Πανιώνιος!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/5/2017 20:20
Με γκολ του Γεσίλ (7’) ο Πανιώνιος κέρδισε με 1-0 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και πέρασε προσωρινά πρώτος στην βαθμολογία των πλει-οφ! Δοκάρι στο 89’ είχε η «Ένωση», που παρουσίασε μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία ευκαιριών.

Απότομη προσγείωση για ΑΕΚ! Λίγες μέρες μετά το «διπλό» κόντρα στον ΠΑΟΚ, η «Ένωση» ηττήθηκε με 1-0 από τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ και ουσιαστικά πέταξε στο καλάθι των αχρήστων τους τρεις βαθμούς της Τούμπα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ προχώρησε σε μίνι ροτέισον, αφήνοντας εκτός ενδεκάδας τους Χριστοδουλόπουλο, Ανέστη καθώς και τους ανέτοιμους Μάνταλο και Γαλανόπουλο. Το παιχνίδι ξεκίνησε «στραβά» για την ΑΕΚ, αφού στο 7’ ο Πανιώνιος «χτύπησε» στην αντεπίθεση και πήρε προβάδισμα στο σκορ με εξαιρετικό πλασέ του Γεσίλ από το ύψος της περιοχής.

Το γκολ επηρέασε την «Ένωση», η οποία περιορίστηκε σε φλύαρη υπεροχή και στο 17’ ο Μπάρκας χρειάστηκε να επέμβει σε μακρινό σουτ του Μασούρα για να κρατήσει το 0-1. Η κατοχή των «κιτρινόμαυρων» έφτασε και το 80%, ωστόσο τα πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις δεν επέτρεπαν στην ομάδα του Χιμένεθ να απειλήσει με αξιώσεις, με εξαίρεση το κοντινό σουτ του Γκάλο (38’), που έδιωξε σε κόρνερ ο Γιαννιώτης.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο τεχνικός της ΑΕΚ έριξε στο ματς τους Χριστοδουλόπουλο και Πατίτο, αφήνοντας στα αποδυτήρια τους Βάργκας και Αϊντάρεβιτς. Παρά τις αλλαγές, η «Ένωση» συνέχισε να έχει πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αν και στο 55’ διαμαρτύρεται για το λανθασμένο οφσάιντ του Πέκχαρτ. Μάλιστα στη συνέχεια, ο φορ των γηπεδούχων φάνηκε να ανατράπηκε από τον Γιαννιώτη μέσα στην περιοχή, αν και η φάση είχε τελειώσει.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους στο τελευταίο τέταρτο, όμως το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε. Στο 79’ ο Γιαννιώτης έδιωξε εντυπωσιακά το μακρινό σουτ του Γκάλο, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Σιμόες πλάσαρε άουτ λίγο έξω από τη μικρή περιοχή. Στο 82’ ο Τσιγκρίνσκι έκανε ένα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 89’ το γύρισμα του Σιμόες κόντραρε στον Οικονόμου και σταμάτησε στο δοκάρι. Το 1-0 υπέρ του Πανιωνίου έμεινε ως το φινάλε και οι «κυανέρυθροι» ανέβηκαν προσωρινά μόνοι στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας των πλει-οφ.

Η βαθμολογία των πλει-οφ:


1. Πανιώνιος 4 -2αγ
2. ΑΕΚ 3 -2αγ
3. ΠΑΟΚ 2
4. Παναθηναϊκός 2

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.