Μέχρι κι από το... Ζαΐρ στα επεισόδια του τελικού!

Μέχρι κι από το... Ζαΐρ στα επεισόδια του τελικού!Η Ελληνική Αστυνομία ενημέρωσε ότι έχουν ταυτοποιηθεί έως τώρα 26 άτομα για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου, εκ των οποίων ένας υπήκοος Ζαΐρ!

Όπως ενημέρωσε η ΕΛ.ΑΣ, συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση ατόμων που συμμετείχαν στα επεισόδια του τελικού της 6ης Μαΐου μεταξύ ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, έως τώρα έχουν ταυτοποιηθεί 26 άτομα, μεταξύ των οποίων πέντε Αλβανοί κι ένας από το Ζαΐρ, δηλαδή τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (έτσι ονομάζεται από το 1997).

Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ:


"Συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου οι έρευνες για την ταυτοποίηση ατόμων, που συμμετείχαν στα επεισόδια του τελικού ποδΟσφαΊρου Κυπέλλου Ελλάδος (6 Μαΐου 2017), στο Βόλο Μαγνησίας. Οι έρευνες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τις Υποδιευθύνσεις Αντιμετώπισης Βίας Αθλητικών Χώρων Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Μέχρι τώρα έχουν ταυτοποιηθεί συνολικά (26) άτομα ηλικίας από (19) έως (45) ετών. Πρόκειται για (20) ημεδαπούς και (6) αλλοδαπούς, εκ των οποίων (5) υπήκοοι Αλβανίας και ένας Ζαΐρ.

Υπενθυμίζεται ότι για τα επεισόδια είχαν συλληφθεί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, (4) ημεδαποί ηλικίας (33, 35, 38 και 40 ετών), σε Βόλο και Κατερίνη, κατηγορούμενοι - κατά περίπτωση - για παραβάσεις των νόμων για ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό και εξαρτησιογόνων ουσιών."
Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: