Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Λε Ταλέκ από τον Ατρόμητο, ανανέωσε ο Ούμπιντες

Τέλος ο Λε Ταλέκ από τον Ατρόμητο, ανανέωσε ο Ούμπιντες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/5/2017 00:53
Παρελθόν από τον Ατρόμητο αποτελεί ο Αντονί Λε Ταλέκ, ο οποίος αποχαιρέτησε τους Περιστεριώτες μετά από δύο χρόνια στον σύλλογο. Ανανέωσε ως το 2018 ο Ούμπιντες.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Αντονί Λε Ταλέκ. Ο Γάλλος επιθετικός του Ατρομήτου, μετά από δύο χρόνια στο Περιστέρι, δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον σύλλογο, κάτι που επιβεβαίωσε ο ίδιος μέσω Twitter:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ατρόμητο όπου πέρασα δύο υπέροχα χρόνια. Σας εύχομαι το καλύτερο για το μέλλον», έγραψε στα ελληνικά ο 32χρονος, ο οποίος αφήνει τον Ατρόμητο, μετρώντας 14 γκολ και 5 ασίστ σε 68 συμμετοχές.

Αντίθετα, παίκτης του Ατρόμητου και για τη νέα χρονιά θα είναι ο Χαβιέρ Ούμπιντες, με την ΠΑΕ να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον Αργεντινό χαφ για νέο μονοετές συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Τέλος ο Λε Ταλέκ από τον Ατρόμητο, ανανέωσε ο Ούμπιντες
Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι ο Χαβιέρ Ούμπιντες θα συμπλεύσει μαζί μας και το 2018!

Ο ποδοσφαιριστής που έχει κερδίσει τις καρδιές των φιλάθλων, συμβολίζοντας τη μαχητικότητα και το αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας μας, αποδέχθηκε την πρόταση της διοίκησης, υπογράφοντας σήμερα νέο συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί η επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα και θα συνεχίσω στον Ατρόμητο.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σπανό και τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο για την εκτίμηση που εισπράττω όσα χρόνια είμαι στην ομάδα και βέβαια τον προπονητή μας Ρικάρντο Σα Πίντο που ήθελε να μείνω στην ομάδα» δήλωσε ο Χαβιέρ Ούμπιντες στο atromitosfc.gr και κατέληξε:

«Ο Ατρόμητος αποτελεί πραγματικά τη δεύτερη μου οικογένεια και περιμένω ότι θα έχουμε μια πάρα πολύ καλή χρονιά. Οι φίλαθλοι του Ατρόμητου θέλω να ξέρουν ότι θα προσπαθήσω μαζί με τους συμπαίκτες μου να ανταποδώσω με νίκες και επιτυχίες, την αγάπη που απλόχερα έχουν δείξει προς το πρόσωπο μου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.