Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Έτοιμη να το σηκώσει η Τσέλσι!

Πρέμιερ Λιγκ: Έτοιμη να το σηκώσει η Τσέλσι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/5/2017 00:02
Η Τσέλσι κέρδισε με 3-0 την Μίντλεσμπρο στο «Στάμφορντ Μπριτζ», υποβίβασε την αντίπαλο της στην Τσάμπιονσιπ και χρειάζεται άλλους τρεις βαθμούς στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο. Κόστα (23’), Αλόνσο (34’) και Μάτις (65’) οι σκόρερ, έγραψε ιστορία ο Φάμπρεγκας.

Ένα βήμα απομένει ακόμα στην Τσέλσι προκειμένου να στεφθεί πρωταθλήτρια Αγγλίας για 2η φορά τα τελευταία τρία χρόνια. Οι «μπλε» κέρδισαν με 3-0 την Μίντλεσμπρο στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ξέφυγαν ξανά στο +7 από την Τότεναμ και θέλουν άλλους τρεις βαθμούς σε τρία παιχνίδια που απομένουν για να «σφραγίσουν» τον τίτλο.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, σημαδεύοντας το δοκάρι στο 2ο λεπτό με κοντινό σουτ του Αλόνσο. Το γκολ για την Τσέλσι ήρθε στο 23’, όταν μετά από εξαιρετική πάσα του Φάμπρεγκας, ο Ντιέγκο Κόστα βρέθηκε σε θέση βολής και δεν αστόχησε, ανοίγοντας το σκορ για τους «μπλε».

Το 2-0 ήρθε στο 34’ με σουτ του Μάρκος Αλόνσο από πλάγια θέση, ενώ στο 37’ ο Μόουσες αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Γκούζαν, χάνοντας την ευκαιρία για ένα τρίτο γκολ. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (46’) ο Πέδρο σημάδεψε το δοκάρι, όμως στο 65’ ο Φάμπρεγκας έδωσε στον Μάτις και ο Σέρβος με ωραία ενέργεια «έγραψε» το 3-0. Στα αξιοσημείωτα πως ο Φάμπρεγκας έγινε ο πρώτος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ που φτάνει τις 10+ ασίστ για 6η χρονιά.

Από εκείνο το σημείο η Τσέλσι κατέβασε ταχύτητα και το τελικό 3-0 την φέρνει «αγκαλιά» με τον τίτλο. Στον αντίποδα, η Μίντλεσμπρο περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και μ’ αυτό το αποτέλεσμα ακολουθεί την Σάντερλαντ στην Τσάμπιονσιπ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.