Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χριστοδουλόπουλος: «Μας ταιριάζει ο Χιμένεθ, να αφήσουμε πίσω τον τελικό»

Χριστοδουλόπουλος: «Μας ταιριάζει ο Χιμένεθ, να αφήσουμε πίσω τον τελικό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/5/2017 23:03
Τη στήριξη του στον Μανόλο Χιμένεθ εξέφρασε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος κάλεσε τους συμπαίκτες του να αφήσουν πίσω ότι έγινε στον τελικό του Κυπέλλου και να επικεντρωθούν στα πλει-οφ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στη Nova στο πλαίσιο της βράβευσής του για την καλύτερη ασίστ της Super League:

Για την ασίστ: «Έχω δει τον Σέρχιο που κάνει τρομερή κίνηση γιατί για εμένα η πάσα εξαρτάται από την κίνηση του επιθετικού. Αυτό το βραβείο πηγαίνει στην κόρη μου, τη Στέλα».

Για την απόδοση του ίδιου, αλλά και της ΑΕΚ: «Η δικιά μου η χρονιά είναι ίδια με της ΑΕΚ. Μέχρι τον Ιανουάριο δεν ήταν καλή αλλά από εκεί και έπειτα βελτιωθήκαμε.

Για τον Χιμένεθ: Ο Χιμένεθ ταιριάζει στην ομάδα και την έχει βοηθήσει πάρα πολύ, έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια, πήγαμε στον τελικό του Κυπέλλου και θέλουμε να αφήσουμε μία γλυκιά γεύση στο τέλος των πλέι οφ.

Για την εικόνα της ομάδας στον τελικό: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας στον τελικό. Ο τελικός είναι πολύ δύσκολος να τον διαχειριστείς, έχει τρομερή πίεση ο παίκτης, πρέπει να αφήσουμε λίγο στην άκρη όσα έγιναν και να μπούμε καλά στα πλέι οφ. Θέλω να πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι».

Για τα επεισόδια πριν το παιχνίδι: «Είναι αστείο να κρατάς ενός λεπτού σιγή για το παιδί που χάθηκε, όταν στην εξέδρα και έξω από το γήπεδο γίνονται όσα γίνονται».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.