Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τουλάχιστον 300 χιλιάδες ευρώ οι ζημιές στο Πανθεσσαλικό!

Τουλάχιστον 300 χιλιάδες ευρώ οι ζημιές στο Πανθεσσαλικό!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/5/2017 17:15
Εικόνα βομβαρδισμένου τοπίου παρουσιάζει το «Πανθεσσαλικό Στάδιο» του Βόλου, δύο ημέρες μετά τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Δείτε τις πρώτες εκτιμήσεις των ζημιών.

Τεράστιες ζημιές τόσο σε επίπεδο κτιριακών εγκαταστάσεων, όσο και στον τεχνολογικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό σημειώθηκαν στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» την ημέρα διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Τα σοβαρά επεισόδια πριν το παιχνίδι μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων προκάλεσαν μεγάλες ζημιές, οι οποίες σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, μπορεί να ξεπεράσουν τις 300 χιλιάδες ευρώ.

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ μίλησε με τον υπεύθυνο του «Πανθεσσαλικού»,Τάσο Μιλάνο, ο οποίος δεν έκρυψε τη στενοχώρια του και τον προβληματισμό του για όσα συνέβησαν και για το πώς θα αποκατασταθούν οι ζημιές και πώς θα επισκευασθεί το στάδιο.

Η πρώτη, αλλά όχι πλήρης εκτίμηση των ζημιών που υπέστη το στάδιο του Βόλου ανεβάζει το κόστος των επιδιορθώσεων στις 300.000 ευρώ. Το ποσό μπορεί να ανέβει πολύ περισσότερο όταν καθαρισθεί το γήπεδο και αποκαλυφθούν όλες οι ζημιές.

Σύμφωνα με τον κ. Μιλάνο, την ευθύνη φέρει η ΕΠΟ η οποία, κατά τον ίδιο, θα κληθεί για να πληρώσει τα «σπασμένα», αφού ήταν η διοργανώτρια Αρχή και της παραχωρήθηκε το στάδιο για τη διεξαγωγή του τελικού. Στο Στάδιο έχουν ξεκινήσει εργασίες καθαρισμού και σε αυτή την επιχείρηση βοηθά με τις υπηρεσίες και τα συνεργεία του ο δήμος Βόλου

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις:

- Αποκολλήθηκαν και καταστράφηκαν 2.000 περίπου καθίσματα.
- Καταστράφηκαν και λεηλατήθηκαν όλα τα WC του σταδίου, αλλά και περιμετρικά.
- Κάηκαν οι χημικές τουαλέτες που είχαν τοποθετηθεί επιπλέον.
- Αποξηλώθηκαν και εκλάπησαν μεταλλικές κατασκευές, δηλαδή κιγκλιδώματα και ικριώματα.
- Καταστράφηκαν οι πυροσβεστικές φωλεές και οι κρουνοί του σταδίου.
- Εκλάπησαν ή καταστράφηκαν οι κάμερες ασφαλείας του σταδίου.
- Καταστράφηκε μεγάλο τμήμα του ταρτάν του Πανθεσσαλικού.
- Λεηλατήθηκαν ο εξοπλισμός του σταδίου και όλες οι αίθουσες του ΓΣ "Νίκη Βόλου"


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.